Matej Tomek

Slovenský brankář chytá v Litvínově svou druhou sezónu a začátek měl velmi povedený. Ve čtrnácti startech v černožlutém dresu si připsal jedenáct výher, na kontě má úspěšnost 91.6 %. I proto po něm sáhnul trenérský štáb v čele s Kanaďanem Craigem Ramseym - bronzový reprezentant z Olympijských her v Pekingu se tak vrací do národního týmu po roční pauze. Hráči s dvojramenným křížem na hrudi se v listopadu zúčastní Deutschland Cupu, kde vyzvou Rakousko, Dánsko a domácí Německo.

Kristaps Zile

Stavební kámen litvínovské obrany vévodí týmovému Radegast indexu, kromě tvrdých hitů a bloků však sbírá i kanadské body (1+3). V přípravě na MS 2024, které se odehraje na jaře v Praze, se bude Zile snažit navázat na úspěch z loňského mistrovství, kde před "domácím" publikem získal s lotyšským celkem historický bronz. Lotyši odehrají třízápasový turnaj v Polsku, kromě domácího celku změří síly také s Litvou (9. listopadu) a s Estonskem (11. listopadu). 

Matěj Maštalířský

Debutant letošní sezóny prožívá skvělý start do extraligové kariéry, v pěti zápasech posbíral tři kanadské body včetně premiérové trefy v nejvyšší české soutěži. Po zásluze ho tak čeká účast na domácím kempu "dvacítky", která v Chomutově změří síly v rámci Turnaje pěti zemí se Švýcarskem, Finskem, Švédskem a Slovenskem.