V minulých dnech jsme uzavřeli další, v pořadí již osmý ročník naší tipovací soutěže Žlutočerná trefa. Nyní kontaktujeme výherce (prvních deset soutěžících).
Vítězem se letos stal pan Karel Wildner z Mostu, na prvenství potřeboval 139 bodů.

Za minulou sezónu se může pyšnit titulem Největší znalec litvínovského hokeje a získal dvě permanentky k sezení.
Podle tradice s ním přínášíme rozhovor.

Můžete se nám na úvod stručně představit?
"Je mi 46 let a pocházím z Litvínova."

Jak dlouho fandíte litvínovskému hokeji? Jak často chodíte na domácí zápasy?
"Cheze fandím jako každý správný Litvínovák snad už od kolébky, o hokej se zajímám opravdu od mala, i když jsem ho nikdy aktivně nehrál. V dětství jsem za to odehrál nespočet zápasů v bandy hokeji po pláccích po celém Litvínově. Na hokej chodím pravidelně snad od 7 let, mimo dvouleté vojenské služby. Stál jsem vždy s kamarády na severu skoro nahoře, než nás "vyhnala" nově postavená VIP-ka. Od té doby víceméně sedím na východní tribuně."

Jezdíte i na zápasy venku?
"Jenom sporadicky zajedu do Varů nebo Prahy."

Váš oblíbený hráč Litvínova dříve a nyní?
"Dříve jich byl nespočet - "Banán" Jordan Karagavrilidis, nebo Vladimír Kýhos mladší - můj snad nejoblíbenější centr. Útok Opačitý, Kýhos, Kodrle předváděl náramné věci. Nebo spolupráce Chabroň, Kýhos. Později to byl určitě Robert Lang, na jeho elegantní hru se opravdu krásně dívá. Bohužel jsme si ho užili naživo tak málo. Podobně hraje i Honza Alinč, přezdívám mu profesor. V současné době nemám oblíbeného hráče, snad Vojtu Kubinčáka."

Kdy jste začal tipovat ve Žlutočerné trefě a jak jste se dříve umísťoval?
"V prvním ročníku jsem skončil první, v dalších ročnících pak myslím třetí a pátý. Letos jsem opět první - holt při tipování se nesmí fandit -:)"

Váš největší zážitek spojený litvínovským hokejem?
"Byla to všechna finálová a semifinálová utkání a také utkání Hvězd v pekelném červencovém vedru. Na to nikdy nezapomenu."

Všem tipujícím děkujeme za účast v soutěži v minulé sezóně.
Těšíme se na Vaše tipy litvínovských zápasů v sezóně 2010/2011!