Zubři dokázali v Lize juniorů posbírat nejvíce bodů, v řeči čísel mluvíme o numeru 105. V základní části zaznamenali Zubři 34 výher, pouze osmkrát odjížděli jako poražení. Za vše hovoří také počet inkasovaných gólů, ten se pro změnu zastavil na 79 gólech. Ve vyřazovacích bojích Přerov nejdříve narazil na Havlíčkův Brod, sérii Zubři vyhráli 3:0 na zápasy. Stejně si počínali také proti Písku, mimo chodem vítězem západní divize Ligy juniorů a druhému nejlepšímu týmu tabulky.

Zatímco první zápas vyválčili po samostatných nájezdech, další utkání už byla pevně v režii Zubrů. K poslednímu duelu nastoupili ve středu 23. března. První gól šel na vrub Přerovu, domácí hráči Písku sice srovnali, ale poté přišlo ofenzivní tornádo a Moravané slavili výhru 8:2!

Chemici obsadili v tabulce 14. příčku, což znamená, že na rozdíl od týmu pod nimi, mohou uhájit svou extraligovou příslušnost. Naposledy změřili síly s pražskou Slavií a utkání dopadlo vítězně. Severočeši otevřeli skóre díky Jakubu Bednaříkovi. Pražané se do zápasu vrátili, ve druhé třetině slavili dvakrát. Chemici se ale zmohli na mocnou odpověď a v závěrečné třetině padly tři litvínovské góly.

První utkání odehrají Severočeši ve čtvrtek v 17:30. Odveta na přerovském ledě je naplánována na sobotu 2. dubna od 17. hodiny. Eventuální třetí zápas je na programu v pondělí 4. dubna.