S nápadem na dárek pro Viktora Hübla s Františkem Lukešem přišli samotní hráči, které loučící se legendy pozvaly na svůj rozlučkový zápas. „Když jsme přemýšleli, co jim dát, řekli jsme si, že pro nás budou navždy zlatí hoši. Takže jsme pro ně připravili zlaté helmy,“ říkal po zápase Jiří Šlégr, který byl hlavním iniciátorem celé akce. Oslovil známého tvůrce brankářských masek Bohumila Korála z koraldesign.com.

Marketingové oddělení klubu bylo požádáno, aby připravilo statistická https://lit.esports.cz/data, která pan Korál na helmách uvede. Více do celé akce klub zaangažovaný nebyl, byla to čistě iniciativa samotných hráčů. Nápis "výtězné góly" se dostal na helmy přímo při výrobě potisku v Sušici. „Jednoznačně jsem pochybil. Teď před sezonou toho mám moc, dělám s vypnutým mozkem. Nechci svou chybu nijak omlouvat, ale při rutinní práci se tohle může stát v každém oboru. Moc mě mrzí, že jsem na to nepřišel. Přitom jsem měl helmy v rukách celý den. Měl jsem si toho všimnout,” přiznává Bohumil Korál v rozhovoru pro Mostecký deník. „Pokud budou pánové Hübl s Lukešem chtít, helmy rád předělám.”

Za klub i za hráče můžeme říct, že na pana Korála se nikdo nezlobí, chyby děláme všichni, některé jsou jen zkrátka více vidět. Obzvlášť v letní okurkové sezóně, kdy jim pak média přikládají snad až zbytečnou pozornost. Stejně tak náš příspěvek na Twitteru obsahující slovo "chibička" byl jen nadsázkou a narážkou na chybu na helmě. Celou situaci se snažíme přejít s humorem. Nehledejme zbytečné senzace tam, kde to vůbec není třeba. Derniéra dvojčat měla obrovský úspěch, těší nás pochvaly ze všech stran a žádná pravopisná chyba na helmách na tom nic nemění. Raději se těšme na sezónu hokejovou!