Giorgio Estephan

Pro kanadského útočníka se jednalo o první zahraniční angažmá v kariéře a určitě nebylo poslední. V české nejvyšší soutěži totiž patřil mezi TOP 10 nejlepších zahraničních hráčů. Že na jeho služby Litvínov spoléhal je patrné také z icetimu. Na ledové ploše totiž strávil přes 1105 minut a byl tak nevytěžovanějším útočníkem Litvínova. Aby se Estephan zapsal na listinu střelců, potřeboval k tomu alespoň 4 střely, z čehož jedna by skončila gólem. Jeho procentuální úspěšnost střelby byla přes 21%, v litvínovském dresu nasázel 18 gólů a připsal si 30 asistencí. Poprvé v historii klubu vyhrál kanadské bodování týmu cizinec.

Pawel Zygmunt

Svou premiéru v litvínovském dresu započal před třemi lety. V letošní sezoně zaznamenal 45 startů, v nichž posbíral celkem 9 bodů (7+2), oproti loňskému ročníku si tak o jeden bod pohoršil. Průměrně strávil na ledové ploše přes 11 minut za zápas a během sezony vyslal 54 střeleckých pokusů. 41 minut strávil na trestné lavici a patří tak mezi tři nejtrestanější hráče Vervy.

Michael Latta

Na podzim trápila Vervu velká marodka. Vedení společně s trenéry se rozhodlo reagovat a přivedli kanadského ranaře se zkušenosti z NHL Michaela Lattu, který s Litvínovem podepsal dvouměsíční kontrakt s možností případného prodloužení. Latta nastoupil do 12 zápasů, v nichž posbíral celkem 5 bodů (1+4). Vedení klubu se rozhodlo neprodloužil kontrakt do konce sezóny, jelikož by byl překročen limit cizinců v týmu.

Aaron Irving

Kanadský obránce Aaron Irving zažil v Litvínově druhou sezonu a opět patřil mezi klíčové zadáky Severočechů. Jeho nepostradatelnost na ledě byla evidentní, odehrál 1247 minut a 13 sekund a byl tak nevytěžovanějším hráčem chemiků, v celé extralize byl třetím nejvíce využívaným hráčem. Irvingova silná stránka tkví v četnosti střel, ne nadarmo je tak v TOP 10 nejčastěji střílejících hráčů extraligy. 174 pokusů vyslal obránce se čtyřiačtyřicítkou na zádech, z nichž 10krát skóroval.

Uvis Janis Balinskis

Stejně tak Balinskis patřil mezi základní stavební kámen litvínovské obrany. V letošním roce odehrál 42 zápasů, ve kterých posbíral 23 bodů (9+14). Během jeho účasti na ledě Litvínov inkasoval 29 branek, ale 37 gólu chemici společně lotyšským obráncem vstřelili. V konečném důsledku tedy Uvis Balinskis skončil +8. To však nahradil úspěšností ve střelbě, ve které patřil mezi dva nejlepší beky Vervy.