Litvínovští za sebou mají šest přípravných duelů, v nichž dokázali pětkrát uspět. Nyní je čeká zápas s Libercem, se kterým se už v letošní přípravě setkali. Na domácím ledě ale Verva nestačila na Tygry a ti si odvezli vítězství 2:5.

Naposledy se svěřenci Vladimíra Růžičky střetli s Mladou Boleslaví. Sice se zásluhou Zileho a Patrika Zdráhala dostala Verva do dvoubrankového vedení, ale bruslaři dokázali skóre dorovnat. Zile vrátil chemikům vedení, ale Mladoboleslavští znovu zaútočili a výsledek srovnali. Utkání dospělo do prodloužení, po kterém následovaly samostatné nájezdy. V individuálních dovednostech byla Verva lepší a radovala se z výhry 4:3 po nájezdech. „Ačkoli jsme opět ztratili vedení, tak nakonec jsme se tentokrát dokázali dostat do vedení a nakonec to uhrát na penalty. Vážíme si toho, že i když jsme stále v přípravě, hráči se nebojí jít na doraz,“ uvedl po vítězství Vladimír Růžička.

Bílí Tygři za sebou mají dvojzápas s Pardubicemi. První utkání dospělo do samostatných nájezdů, ve kterých byli úspěšnější hráči Dynama. Ve čtvrtek se celky utkaly znovu. Druhý souboj dopadl fotbalovým výsledkem 0:1 pro Pardubice. Liberečtí odehráli šest zápasů, z čehož pouze dvakrát zvítězili. Podaří se Tygrům znovu prosadit proti Litvínovu?