Oba týmy na sebe narazily před dvěma lety a pokaždé se radovali černožlutí. Nejdříve Litvínov předvedl úctyhodný výkon na venkovním kluzišti. O výhře se rozhodlo už v prvním dějství, kdy skóroval Vopat, Slavík a Skuhrovec. Junioři poté nastříleli dalších pět branek a byla z toho výhra 8:0. O zhruba měsíc později se nadřeli mnohem více. Na úvodní trefu se čekalo až do 38. minuty. V závěrečném dějství ale pálil přesně Adámek s Dejem, a tak branka Peška nic nezměnila.

Litvínovský tým neprožívá ideální vstup do soutěže. První dvě klání sice odehrál na domácím ledě, nicméně oba zápasy prohrál. Nejdříve v samostatných nájezdech nestačil na Mladou Boleslav, následovalo sobotní utkání proti Plzni.

Západočeši potvrdili roli favorita a na ZS Ivana Hlinky v klidu dokráčeli pro tři body. Během prvních deseti minut vedli hosté už 2:0, chemici se nadechli zásluhou Šprynara. Plzeň si vedení pohlídala a zásluhou Kučery, Hořejšího a Mazance třikrát slavila. V závěru korigoval skóre Raichl, ale na prohře 2:5 už nic nezměnil.

Třemošná je na tom ještě hůře než Litvínov, protože má po dvou kolech nula bodů. Hned na úvod nestačili na kladenské Rytíře a prohráli 0:6. Za zmínku stojí výkon brankáře Matyáše Maříka, který čelil 43 střelám, za svá záda pustil jen šest pokusů. Meteor chtěl napravit zaváhání na ledě Hvězdy Praha. Tým z hlavního města ale otevřel skóre už po třiceti šesti vteřinách. Góly postupně přibývaly a Třemošná nakonec skončila s debaklem 0:8. Tým z Plzně tak stále čeká na první gólový zápis.