PE Holding, s.r.o. je česká společnost zabývající se výrobou, projektováním, montáží a servisem elektrotechnologií pro energetiku a distribuci, průmysl (stavebnictví, strojírenství, chemický průmysl), obnovitelné zdroje energie (fotovoltaika, vodní i větrné elektrárny, biomasa, apod.), snížení energetické náročnosti budov a těžbu (povrchové doly, kamenolomy, apod.). Firma dlouhodobě spolupracuje se špičkovými dodavateli z oboru. 

„Jsme velice rádi, že se nám povedlo navázat spolupráci se společností PE Holding, která se tímto stane jedním z našich hlavních partnerů. Věříme, že se nám společnými silami povede vrátit klub do vyšších pater extraligy," říká generální ředitel klubu Pavel Hynek.

„Naše společnost reaguje na aktuální změny a vývoj v oblasti energetiky a její potřebné modernizace, což shrnujeme pod naše motto „Posouváme energii“. A energii chceme posouvat i do regionálního sportu. Těšíme se, že spolupráce přinese zvýšení povědomí o nás a zároveň pomůže ke sportovním úspěchům," říká Ing. Adam Zwettler, jednatel společnosti PE Holding, s.r.o.