ORLEN Benzina

ORLEN Benzina patří do skupiny ORLEN Unipetrol, která je součástí nadnárodního koncernu ORLEN, a provozuje největší síť čerpacích stanic v České republice. Značka Benzina vznikla už v roce 1958 a od té doby nabízíme vysoce kvalitní paliva a zákaznické služby. Více informací o společnosti naleznete na webu www.benzinaorlen.cz.

FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP

FORTUNA ENTERTAINMENT GROUP a.s. (FEG) je největším provozovatelem kurzových sázek a her ve střední a východní Evropě. Původně česká společnost se postupem času transformovala v mezinárodní skupinu, která v současné době působí také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku a Chorvatsku. FEG se může opřít o více než 6 000 zaměstnanců, kteří jsou právem pyšní na to, že ze sázkové kanceláře, která svou první pobočku otevřela před více než 30 lety, je dnes největší firma v oboru. Vsadit si můžete na stránkách Fortuny ZDE

ČSOB

Československá obchodní banka, a.s. je partnerem klubu prostřednictvím projektu Černožlutá karta, která fanouškům HC VERVA Litvínov nabízí exkluzivní bonusy. Černožlutou kartu si fanoušci mohou pořídit na webu www.cernozlutakarta.cz.

INELSEV Servis

INELSEV Servis, s.r.o. nabízí zákazníkům přidanou hodnotu v podobě servisních a montážních kapacit oborů elektro, měření a regulace jako výsledek fúze firem ELSEV s.r.o. a OKMP s.r.o. Více informací o společnosti naleznete na webu www.inelsevservis.cz.

Sedláček Trucks

Firma Sedláček Trucks, s.r.o., se sídlem v Praze a s provozovnou ve Zdibech, založená v roce 2010, nabízí řadu služeb v oblasti dopravní techniky, mezi něž patří prodej vozidel, servis vozidel a pronájem vozidel. Nabízenou techniku si můžete pořídit hotově i na leasing. V nabídce najdete však nejen nákladní auta, ale i stavební stroje, zemědělskou techniku. Více informací o společnosti naleznete na webu www.sedlacek-trucks.cz.

Delikomat

Společnost Delikomat, s.r.o. se specializuje na provozování nápojových a svačinových automatů, pronájem kávovarů a prodej profesionálních espresso kávovarů. Více informací o společnosti naleznete na webu www.delikomat.cz.

Radegast

Radegast společnost produkující jedno z nejoblíbenějších piv v České republice, typické svou hořkostí, vaří v pivovaru v Nošovicích z těch nejkvalitnějších pivovarských surovin z Moravy a Slezska. Více o společnosti naleznete na webu www.radegast.cz.