Z důvodu nových vládních nařízení a snížení kapacity diváků na sportovních akcích se klub rozhodl zneaktivnit všechny permanentní vstupenky, jelikož bylo do dnešního dne vydáno více permanentních vstupenek, než je povolená kapacita stadionu. Ze všech permanentních vstupenek se stanou klubové karty, klub bude po sezóně všem držitelům permanentních vstupenek kompenzovat vzniklou ztrátu, a to poměrově vzhledem k počtu utkání v době vládních omezení.

Vstupenky zakoupené v předprodeji na páteční zápas s Motorem a nedělní utkání s Vítkovicemi jsou tedy neplatné. Fanouškům, kteří si na zmíněné duely zakoupili jednorázové vstupenky, bude za nákup vrácena plná částka. O způsobu vrácení peněz za vstupenky bude klub prostřednictvím svých komunikačních kanálů fanoušky informovat v nejbližších dnech. 

Pro držitele permanentních vstupenek a klubových karet odstartuje na webu ticketing.hcverva.cz a klubových pokladnách předprodej vstupenek na utkání s Vítkovicemi v sobotu od 13:00 do 16:00 a v neděli od 11:00 do 14:30. Od 11:00 do začátku utkání začne volný prodej pouze klubových pokladnách.

Každý držitel permanentní vstupenky tak bude mít přednostní právo zakoupit si vstupenku na extraligová utkání. Pro vstup do rezervačního systému na webu  ticketing.hcverva.cz je potřeba, aby každý fanoušek opsal ze své permanentní vstupenky ID a ověřovací kód. Následně bude vpuštěn do rezervačního systému, kde si může vybrat místo a zakoupit si vstupenku. 

Pro následující domácí utkání budou mít možnost přednostního nákupu všichni držitelé klubových karet a neaktivních permanentních vstupenek. V případě, že se kapacita nevyprodá, tak následně odstartuje volný prodej pro všechny fanoušky. 

Jakmile dojde k rozvolnění a navýšení kapacity pro sportovní akce, tak klub permanentní vstupenky všem držitelům opět aktivuje. 

Cena vstupenek na utkání s Vítkovicemi je dle kategorie III.

Sektor Cena (I. Kategorie) Cena (II. Kategorie) Cena (III. Kategorie)
Sezení EFECTA (V1, V5, Z1, Z2, Z4, Z7) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč) 200,- Kč (s klubovou kartou 140,-Kč)
Sezení VERVA (V2, V3, V4, Z5, Z6) 350,- Kč (s klubovou kartou 245,-Kč) 300,- Kč (s klubovou kartou 210,-Kč) 250,- Kč (s klubovou kartou 175,-Kč

Pravidla pro vstup na zimní stadion

Vstup bude umožněn návštěvníkům, kteří jsou proti Covid-19 očkovaní a od poslední dávky vakcíny uplynulo min.14 dní. Pokud mají za sebou první dávku a očkování nedokončené, tak se mohou prokázat do dokončení očkování vždy PCR testem (ne starším než 72 hodin), Děti do 12 let nemusejí bezinfekčnost prokazovat. Mladiství ve věku 13 - 18 let nemusejí být očkovaní, ale musí se prokázat PCR testem (ne starším než 72 hodin) nebo potvrzením o prodělání onemocnění v uplynulých 180 dnech. Vstup na stadion je také povolen těm, kteří v uplynulých 180 dnech prodělali onemocnění a podstoupili povinnou karanténu, jsou tak v „ochranné lhůtě“ díky protilátkám. Pro tento případ doporučujeme mít ve vašem mobilním telefonu staženou aplikaci Tečka pro snadné a rychlé prokázání vakcinace či platného testu. Očkovací certifikáty či potvrzení o testování bude kontrolovat bezpečnostní agentura u vstupu na ZS Ivana Hlinky.

Aplikace Tečka ke stažení

Všichni fanoušci musí mít po celou dobu pobytu na stadionu nasazený respirátor minimálně třídy FFP2, který bude zakrývat nos a ústa, prosíme od dodržování rozestupů a využívání dezinfekce rukou, abychom předešli šíření viru.