Poctivý obránce s potenciálem

S hokejem začínal v Chomutově, prošel prakticky všemi mládežnickými kategoriemi. Na beka neměla vůbec špatná čísla, vedle 11 kanadských bodů v sezoně 2015/16 zaznamenal pouhé dvě vyloučení. V juniorce se ukázal jako velmi platný, odehrál takřka všechny zápasy, týmu pomohl třemi góly a dvanácti asistencemi.

V sezoně 2018/19 si odbyl premiéru v dospělém hokeji. Debutoval v dresu ústeckého Slovanu, trenéry totiž zaujaly jeho výkony v juniorce. Tehdy osmnáctiletého beka čekal ještě jeden milník, v únorových dnech poprvé okusil Extraligu. Shodou okolností se jednalo o zápas s nedalekým rivalem z Litvínova. Zeman za Piráty zvládl deset zápasů a musel strávit sestup mateřského klubu do druhé ligy.

Další ročník hájil sice barvy Chomutova, mnohem více startů posbíral za Trhače z Kadaně. Odehrál pětatřicet zápasů, v nichž třináctkrát bodoval. Krátce vypomohl i Bílině. Po konci sezony hledal nové angažmá, protože Piráti měli finanční problémy. Usídlil se v Sokolově, kde nastřádal třináct bodů během třiadvaceti mačů.

V závěru sezony kolem něj kroužil Litvínov, který měl několik zraněných obránců. „Litvínov měl o Denise velký zájem, ale ten chtěl nejprve Baníku pomoci vybojovat účast v předkole play-off, a pak řešit přesun do Litvínova,“ vypověděl šéf Sokolova. Zeman nakonec dohrál sezonu za Vervu, v šestnácti zápasech zapsal dvě asistence.

„Je to mladý a poctivý hráč z regionu, který chce na sobě pracovat,“ komentoval jeho příchod Vladimír Országh.