Těžký zápas, dvakrát jste byli ve vedení, co chybělo?

Dvakrát ve vedení jsme byli, ale myslím si, že se to zlomilo tam, jak jsme dostali dva rychlé góly. Zase skoro jako v každém zápase jsme měli chaos v obranném pásmu. Prohrávali jsme osobní souboje a oni měli po těch gólech větší sebevědomí. Pak nás tlačili a opakuje se nám pořád to samé dokola. 

Góly jste dostali zase po zbytečných chybách, čím si to vysvětlujete? 

Byly to od nás zase hloupé chyby. Pořád si říkáme, že musíme dávat puky hluboko, když se dostaneme na červenou a musíme to dávat za obránce. My ale několikrát ztratíme puk na modré čáře. Oni to strašně rychle otáčejí a pak z toho pramení tyhle přečíslení. Můžeme si říkat každý zápas co chceme, ale když to nebudeme dělat na ledě, tak je to úplně zbytečný.

Když se člověk podívá na soupisku, tak byste asi měli být úplně někde jinde...

Samozřejmě nás to štve, že nejsme tam, kde bychom být měli být a chceme být. Musíme se z toho vyhrabat jenom sami, nikdo jiný nám z toho nepomůže. 

Upínáte se k repre pauze, že potrénujete a zklidníte se?

Já popravdě ani nevím... Situace je taková jaká je a my hrajeme jak hrajeme. Říkáme si to každý den a vidíte, že ty zápasy jsou všechny podobné. Tak nevím, jestli pauza pomůže. Samozřejmě musíme věřit, nemůžeme házet flintu do žita. Máme za sebou čtvrt sezóny, kdybychom říkali, že už nic nepomůže, tak je to asi špatně. Musíme to změnit a nakopnout to.

Je to v tuto chvíli nějaká křeč?

Hrajeme pasáže dobře a pak prostě uděláme stupidní chyby. Nejsou ani z toho, že by nás někdo vyloženě přehrával. Máme puk na holi a ztratíme ho, z toho jsou pak přečíslení. Říkáme si to pořád, ukazujeme si to na videu a stejně se nám to stává furt dokola. 

Je to težké i v tom, že hrajete prakticky obden?

Myslím si, že kdyby byla pauza, tak se v tom budeme ještě více utápět nebo alespoň já osobně. Mám radši, když se zápasy hrají takto rychle po sobě. Chceme to změnit, ale pořád se nám to nedaří. Nemyslím si, že by nám delší pauza mezi zápasy nějak pomohla.