Litvínovští mají za sebou klání s Českými Budějovicemi, za které nastoupily také nováčci. Na úvodní branku zápasu se čekalo téměř do konce prvního dějství, kdy odskočil Motor na rozdíl dvou gólů.

Ve druhé části se domácím podařilo náskok zvýšit o další branku. V poslední dvacetiminutovce se dokázala prosadil také Verva zásluhou Andreje Kudrny, ale České Budějovice rychle odpověděly.

Závěrem ještě upravili skóre na konečný 4:3 Viktor Hübl a Giorgio Estephan.

Energetiky čeká poslední pověrka před začátkem sezony. V úterý do Karlových Varů přijel rival Ice Tigers Nürnberg, který hraje nejvyšší německou ligu. Pro divácké oko nebylo utkání od začátku příliš líbivé, navíc energetici inkasovali těsně před sirénou první gól.

Za to druhá třetina už patřila karlovarským hokejistům, soupeři nastříleli rovnou tři branky a vytvořili si dostatečný náskok. Ve třetí periodě se o čtvrtou branku energetiků postaral Jiří Kulich. Němci ještě zdramatizovali zápas dvěma góly, ale domácí si jednogólový náskok už pohlídali až do konce zápasu.

S Karlovými Vary se Verva utkala již na začátku přípravných duelů, kdy se po výsledku 5:3 radovala Energie. Ovšem tehdy přijel Litvínov v omlazené sestavě a do zápasu se nezapojili nováčci týmu a největší opory.

Podaři se Litvínovu v odvetě uspět nebo vzejde z obou zápasu vítězně Energie?