Měli jste v hlavě, že hrajete proti soupeři, který ještě nevyhrál za tři body?

Na utkání jsme se připravovali a věděli jsme, že to bude težké utkání, protože Zlín už nemá co ztratit. Mají velkou ztrátu na mužstva před sebou a hrají o všechno. Byli nám dnes nepříjemným soupeřem, ale my jsme se do toho postupně dostávali. Byli jsme pak jasně lepším týmem a měli jsme hromadu šancí, které jsme neproměnili. Málem nás to mrzelo, když jsme ke konci zápasu inkasovali na 2:1, ale naštěstí jsme to dotáhli a máme důležité tři body. 

Brankář Denis Godla kvůli inkasované brance v závěru přišel o čisté konto..

Mrzí nás to, protože každá nula pro něj je určitě dobrá. Bohužel jsme dostali nešťastný gól po smolném vyloučení v závěru zápasu. Důležité jsou ale tři body. 

Překvapilo tě kolik jste měli šancí? 

Překvapilo, protože jsme si v předchozích zápasech tolik šancí nevytvořili. Dnes jsme si zatím šli, hráli jsme dobře, ale musíme být více efektivní a dávat více gólů, abychom se potom nemuseli strachovat o vítězství. 

Bylo na nich poznat, že hrají v nepohodě?

V obranném pásmu byli takový zranitelnější, ale je to nepříjemný soupeř. Hrají o všechno, bojují. Žádný soupeř v extralize není lehký. 

Závěr zápasu a opět drama...

Už bychom to rádi někdy dohráli v klidu (smích...). Nedaří se nám to, ale jsme teď rádi za tři body a není důležité, jestli jsme to dohráli tak nebo tak. 

Celý rozhovor s Patrikem Zdráhalem: