Z domácí kabiny

Verva odehrála již dvě přípravná klání a v obou případech dokázala zvítězit. Nejprve porazila Sokolov, posléze před domácím publikem vyhrála nad Energií. V litvínovském dresu se předvedli také letošní posily. Formu z loňské sezony si udržel Patrik Zdráhal, jenž v utkání s Karlovými Vary dvakrát skóroval. 

Z kabiny hostů

Indiáni odehráli pouze jedno zápas proti prvoligovému Šumperku, kterému nedali žádnou šanci a zvítězili 4:0. Všechny branky padly v prostřední části utkání a gólovou kanonádu začal Martin Lang, který se zaznamenal dvě trefy. Následně se přidal Ludwig Blomstrand a Filip Suchý. V brankovišti dostal na úvod prostor Dominik Pavlát, jehož ve 31. minutě vystřídal Vondraš. V dresu Plzně se představí litvínovským dobře známý Marek Baránek, jenž přešel na západ Čech z Kladna.

Před sezonou došlo v západočeském klubu k několika změnám. Tým opustili obránci Jakub Kindl, Dominik Graňák, Viktor Lang, Peter Čerešňák a z útoku Michal Bulíř, Gustaf Thorell, Filip Přikryl, Martins Dzierkals, Pavel Musil a Jan Dufek. Na odchody reagovalo vedení klubu příchody obránců Jana Piskáčka, Michala Houdka, Petra Zámorského, Marka Baránka, Martina Vitaloš a útok výztuží Samuel Bitten, Zdeněk Sedlák, Aleksi Rekonen, Kryštof Hrabík a Nicolai Mayer. 

Vstupenky

Majitelé permanentních vstupenek z loňské sezóny 2021/2022 mohou ke vstupu použít svou permanentku zdarma. Držitelé klubových karet mají 30% slevu. Mimo online prodej bude možné zakoupit vstupenky také na klubových pokladnách, a to v den zápasu od 15:00. Stadion bude pro fanoušky otevřen od 16:30.

Vstupenky lze zakoupit online po kliknutí ZDE.