Třetí ročník Vlasatého zápasu bude patřit Matyldě, která podstupuje onkologickou léčbu a přišla o své vlásky. Ve spolupráci se spolkem Nové Háro a našimi partnery chceme malé Matyldě pořídit paruku přímo na míru a z pravých lidských vlasů, která jí pomůže náročnou léčbou projít důstojně a v lepší psychické pohodě.



Pro utkání 51. kola Tipsport extraligy bude v pátek 26. února od 16:00 spuštěný online prodej virtuálních vstupenek. Díky virtuálnímu vstupnému můžete Vlasatý zápas podpořit i vy. Veškerý zisk z prodaných vstupenek půjde na dobrou věc. "Pojďme vyprodat Zimní stadion Ivana Hlinky a podpořme dobrou věc. Je velká škoda, že kvůli pandemii Covid-19 nemůžete být s námi na stadionu, ale ukažte své černožluté srdce a podpořte 3. ročník Vlasatého zápasu," vyzývá šéf charitativního projektu Konta našeho srdce Libor Weber.


Do vlasatého zápasu se zapojila i řada osobností české hudební scény. Projekt podpořila devatenáctinásobná zlatá slavice Lucie Bílá, která je patronkou Nového Hára. Přidaly se kapely Lunetic a Holki. Zápas podpořili moderátoři Evropy 2 Petr Říbal s Ondřejem Urbanem i Štěpán Sokol ze sportovní sekce televize Nova. 

Podpořit akci můžete zakoupenou virtuální vstupenkou nebo přispějte přímo na sbírkový účet 500055892/0800.

Virtuální vstupné na Vlasatý zápas

Sektor Cena
Stání (S1, S2, J, Z3)  150,- Kč
Sezení (V1, V4, V5, Z1, Z2) 200,- Kč
Sezení (V2, V3, Z4, Z5) 250,- Kč


Prozradit také můžeme, že do celého zápasu nastoupí Verva ve speciálních dresech, které jsou vyšívané zlatými prvky. Celá sada poputuje po utkání do charitativní aukce.