,

23., 09.01.2014, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Letci Letňany
HC VERVA Litvínov HC Letci Letňany
1 3
  • Třetiny

    0:1, 1:1, 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Kožnar (Kovařík) – Cikánek, Kubeš, Pleva, Havlík, Macháč, Kučera, Balász – Pech, Pavlíček, Vébr, Vopat, Drašar, Vacín, Kordule, Helt, Myšák, Klika, Bečvář.

  • Sestava hostů

    Mokrý (Karafiát) – Vojtela, Pokorný, Pařík, Kolenatý, Brabec, Kubát – Gaspar, Chalupa, Wojnar, Rittig, Burda, Průžek, Volf, Danov, Rousek, Mařík, Kučera.


Reportáž

Litvínovští nastupovali do celého zápasu jako favoriti, ale svoji roli nepotvrdili a hostující Letňany je jasně přehráli. Hned ve 2. minutě nejlepší hráč utkání Jiří Průžek uvolnil na kruzích zcela volného Lukáše Rouska , který neměl problém skórovat. Tento gól zaskočil naše hráče, kteří byly po zbytek třetiny zcela mimo hru, ale Letci nedokázali využít ani jednu ze svých šancí a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Ve 2. třetině se hra vyrovnala. Litvínovští začali šlapat na plné obrátky, ale vodu ze mlýna jim sebral ve 24. minutě Jiří Vojtela , který se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a zvýšil na 0:2. Tři minuty na to snížil po pěkné akci a následného samostatného nájezdu Filip Helt . V dalším průběhu třetiny nedokázal, ani jeden tým využít své šance a po druhé třetině byl tedy stav 1:2.

V celé třetí třetině se Litvínov snažil z plných sil vyrovnat, ale nepodařilo se. Navíc poslední úder našim zasadil v 58. minutě po velkém tlaku Letňan Matěj Chalupa . Litvínovští ještě v závěru zkusili time-out, ale ze závěrečného náporu už nesnížili a Letňany si tak z Litvínova odvezli všechny tři body.