Zápas - mládež 04. 10. 2014, Lucie Lobo

SDO: Litvínov nenavázal na vítezství v předchozích kolech a podlehl Letňanům 2:5

L e t ň a n y - Litvínov se v rámci desátého kola vydal na led Letňan. Branky dorostenců v černožlutém jsme mohli vidět jen v první třetině utkání, kde dokázali vyrovnat v poslední minutě první dvacetiminutovky na 2:2. Ve třetí třetině se ale do vedení dostaly znovu Letňany, které už si vítězství v poslední periodě pohlídali. Litvínov tedy nenavázal na poslední tři vítězná utkání a neveze domu ani bod.

10. kolo, 04.10.2014
logo HC Letci Letňany
logo HC VERVA Litvínov
HC Letci Letňany HC VERVA Litvínov
5 2
  • Třetiny

    2:2, 1:0, 2:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Hamalčík – Hůla, Pařík, Brabec, P. Kubát, Chvála, Babčuk, Šimon, Katriňák – Satran, Burda, L. Procházka, Chalupa, Urban, Průžek, Řepík, Horák, Mařík, J. Kučera.

  • Sestava hostů

    Kovařík – Balász, Brejžek, Machač, Najman, R. Šíp, M. Kučera, Brzek, Březák – Klika, Chmelař, Vébr, Leitner, Drašar, Jícha, Bečvář, Havelka, K. Reichel, Bárdoš, Helt.


Reportáž

V 7. minutě utkání se dostal do vedení Litvínov zásluhou Martina Havelky. Domácí ale v 15. minutě dokázali vyrovnat brankou Matěje Chalupy. O tři minuty později se Letňany ujaly vedení, když podruhé překonal litvínovského gólmana Sklíbu Marek Urban. V poslední minutě třetiny, ale Litvínov vyrovnal stav utkání a díky Janu Bečváři se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

Ve druhé třetinš padla jen jedna branka a to na straně domácích, o kterou se postaral Jiří Průžek. Třetí třetina už patřila Letňanům, které si vítězství pojistily dalšími dvěma góly. Oba vstřelil Matěj Chalupa, který si tedy připsal hattrick. Litvínov tak neveze z Letňan ani bod.

Fanshop