Zápas - mládež 21. 09. 2014, Lucie Lobo

MDO: Mladší dorostenci si připsali již pátou porážku v řadě, tentokrát podlehli Spartě vysoko 2:14

L i t v í n o v - 5. kolo extraligy mladšího dorostu se litvínovským mladíkům vůbec nepodařilo. V neděli prohráli se Spartou vysoko 2:14, brankáře hostí překonal pouze Vacín s Vopatem. Za to na straně Sparty si připsali hattrick hned dva hráči - Safin a Šišolák. Tři body si tedy zaslouženě odvezla Sparta.

5. kolo, 21.09.2014, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Sparta Praha
HC VERVA Litvínov HC Sparta Praha
2 14
  • Třetiny

    1:4, 1:4, 0:6

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Kožnar (36. Svoboda) - Cikánek, Fraško, Bártek, Čapek, Žižka, Liška, Zirtoni, Vopat, Vacín, Kordule, Berka, Svoboda, Kanický, Myšák, Vaněk, Pech.

  • Sestava hostů

    Wolf (41. Kašpar) - Vorobjev, Imlauf, Simotics, Tůma, Hanuš, Horský, Mysliveček, Procházka, Flídr, Švarc, Pika, Šišolák, Nacházel, Kropáček, Wojnar, Safin, Vokurka, Arnošt, Mrázek, Čech.


Reportáž

V rámci 5. kola extraligy mladšího dorostu vyzvali litvínovští na svém ledě Spartu.

Začátek utkání vypadal slibně, Sparta šla sice ve 4. minutě do vedení, ale o minutu později Litvínov vyrovnal na 1:1. Ovšem neuběhlo ani půl minuty a Sparta se opět ujala vedení. Do konce první třetiny překonali hosté litvínovského gólmana ještě dvakrát a do kabin se odcházelo za stavu nepříznivého pro domácí tým 1:4.

Hned v úvodu druhé třetiny přidali sparťanští mladíci další dvě branky a rázem to bylo 1:6. Litvínovští sice ve 34. minutě snížili na 2:6, ovšem to byla poslední branka ze strany domácích a pokračovalo se v diktování hostujícího týmu. V 35. a 37. minutě se trefil Ostap Safin, který si společně s první brankou v druhé dvacetiminutovce připsal hattrick.

Ve třetí periodě bylo k vidění ještě šest branek Sparty. Další hattrick si připsal Ondřej Šišolák, který v poslední třetině vstřelil další dvě branky. Utkání tedy skončilo katastrofálně pro Litvínov 2:14 a body si domů odvezla Sparta.

Další utkání sehrají mladší dorostenci na ledě Pirátů ve čtvrtek, přijeďte je podpořit do nedalekého Chomutova.

Fanshop