,

9. kolo, 09.10.2014, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Hvězda Praha
HC VERVA Litvínov HC Hvězda Praha
3 6
  • Třetiny

    0:1, 1:4, 2:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Kožnar (25. Janouškovec) - Cikánek, Fraško, Bártek, Čpaek, Havlík, Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Vacín, Kordule, Berka, Černý, Svoboda, Kanický, Myšák, Vaněk, Pech.

  • Sestava hostů

    Vecka - Štochl, Šonský, Schönbauer, Frič, Searle, Kubín, Steinocher, Březina, Klepáček, Bílek, Šiller, Biben, Novák, Dani, Grim, Hasman.


Reportáž

V úvodní třetině byla k vidění pouze jedna branka a to na straně hostů z Hvězdy Praha. Ve 12. minutě poslal svůj tým do vedení Adam Šiller. Druhá třetina už byla poněkud zajímavější. K pěti gólům se přidalo i několik vyloučení. Ve 27. minutě Hvězda navýšila své vedení při hře 4 na 4 na 2:0 zásluhou střelce první branky Adama Šillera. V tomto počtu hráčů na ledě se o dvacet minut poprvé prosadil i Litvínov a Lukáš Vacín poprvé překonal hostujícího gólmana Vecku.

Ve 26. minutě byl vyloučen domácí Vaněk a hosté této početní výhody dokázali využít v samém závěru. Tři sekundy před návratem litvínovského útočníka na led se prosadil Michal Biben. Ve 36. minutě jsme mohli vidět další zužitkovanou přesilovou hru, tentokrát se po pěkné přihrávce Searla do branky trefil Adam Bílek. Uběhlo 25 sekund a Hvězda se radovala znovu, když se po pěkné kombinaci hostí za záda Janouškovce trefil Josef Hasman.

Běžela 45. minuta, když Litvínov snížil stav utkání na 2:5, poté co Myšák nahrál na kruh volnému Pavlu Kordulemu, který neměl problém trefit se do odkryté branky. Deset minut poté černožlutí znovu snížili na 5:3 zásluhou Lukáše Vacína. Za deset sekund ale přišla odpověď hostí, kdy Janouškovec pustil nahození Josefa Hasmana od červené čáry. Hvězda si tedy odváží všechny tři body.

Fanshop