Zápas - mládež 17. 11. 2014, Ondřej Vlk

MDO: Litvínov mocně dotahoval, ale čtyřbrankový náskok Kladna nakonec nesmazal

L i t v í n o v - V 17. kole extraligy mladšího dorostu hostil Litvínov na svém ledě kladenské Rytíře. Chemici měli tragický vstup do zápasu, když po první třetině prohrávali už 0:3. Ve druhé třetině Středočeši přidali další branku a zdálo se, že je hotovo. Jenže Litvínov ukázal velkou vnitřní sílu a v bláznivé dvouminutovce ve druhé třetině se dvěma góly vrátil do zápasu. Ve třetí třetině se černožlutí dotáhli dokonce na rozdíl jediné branky a měli i několik šancí na vyrovnání. Jenže zbytečná vyloučení litvínovské hráče srážela. Kladno v závěru využilo přesilovou hru a znovu odskočilo. Litvínov se nevzdával a opět se brankou v přesilovce dostal do kontaktu. V závěru už ale chemici vyrovnat nedokázali.

17. kolo, 17.11.2014, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo Rytíři Kladno
HC VERVA Litvínov Rytíři Kladno
5 6
  • Třetiny

    0:3, 3:2, 2:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Khůn – Cikánek, Fraško, Bártek, Čapek, Žižka, Starý, Zirtoni, Pavlíček, Vopat, Vacín, Kordule, Černý, Kanický, Myšák, Vaněk, Pech.

  • Sestava hostů

    Jiroušek – Haspeklo, Matula, Veber, Slabý, Dlouhý, Filip, Kryll, Rejzek, Jelínek, Soukup, Svoboda, Kalaj, Bláha M., Nagy, Bláha O., Kouba.


Reportáž

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Začali jsme trochu v domnění včerejšího vítězství ve Varech: Utekla nám první třetina a prakticky rozhodla zápas. Já u tohoto mužstva sice nejsem moc dlouho, ale kluci chtějí hrát, bojují. Jsou tam bohužel ještě taktické chyby. Po první třetině jsme si něco řekli, kluci to začali plnil hra se z našeho pohledu hodně zlepšila. Bohužel ve třetí třetině nás sráží zbytečná vyloučení v útočném pásmu, která nic neřeší. Možná, kdybychom nehráli 1-2 oslabení, tak by se nám to třeba povedlo i srovnat. Je to škoda, kluci dřeli a za druhou a třetí třetinu by si kluci bod zasloužili.

Fanshop