Zápas - mládež 07. 03. 2015, Martin Stříbrný

JUN: Velká kanonáda juniorů v posledním domácím utkání sezony

L i t v í n o v - Junioři Litvínova se v posledním domácím utkání sezony postavili proti Olomouci. V utkání, ve kterém ani jednomu z týmů o nic nešlo, si Litvínovští s chutí zastříleli a vyhráli vysoko 8:0!

O umístění, 07.03.2015, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Olomouc
HC VERVA Litvínov HC Olomouc
8 0
  • Třetiny

    2:0, 3:0, 3:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Spěšný – Baránek, Šesták, Cvrk, Kokeš, Sklenička, Vostárek, Šefl – Trübenekr, Čapek, Weitz, Stříbrný, Ujfaluši, Mical, Štěpka.

  • Sestava hostů

    Slezák (5. Vlach) – Nesvadba, Tomek, Brandýs, Hes, A. Jeklič – Ostřanský, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.


Reportáž

Domácím se povedl snový vstup do utkání, když už po čtyřech minutách vedli o jednu branku. Dominik Štěpka poslal kotouč do rohu kluziště Janu Trübenekrovi, který nad ničím nerozmýšlel a vypálil. Kotouč z jeho hole se skrz tyčku a tělo gólmana Slezáka dostal do brány a domácí tak vedli o jednu branku. Zároveň Trübenekr svou brankou donutil Slezák střídat a do brány Olomouce se postavil Jan Vlach.

Druhá branka utkání se zrodila na konci třetiny a opět do brány Olomouce. Dominik Čapek dokázal ve vlastním oslabení 3 na 5 vystihnout rozehrávku Mory a jel sám na Vlacha. Domácí útočník udělal bekhendovou kličku, vypálil a hostující gólman vyrazil kotouč pouze před sebe, kotouče se ujal Dominik Štěpka a poslal ho do odkryté brány.

Domácí se ve 33. minutě dostali už do tříbrankového vedení! Jan Trübenekr napřáhl ve dvojité přesilovce na mezikruží, vypálil a kotouč se zastavil až v síti. Nutno ale dodat, že gólman Vlach měl úplně zakrytý výhled. V sedmatřicáté minutě se naskytla příležitost v podobě přesilové hry pro Litvínov. Puku se na modré ujal Marek Baránek a nekompromisní ránou propálil vše, co mu stálo v cestě.

O pověstného „bůra“ se o minutu později svou brankou postaral Martin Mical. Domácí útočník se spolu s Ujfalušim a Stříbrným dostal do přečíslení tři na jednoho, které se ovšem rozhodl zakončit sám a razantní ranou poslal kotouč za záda Vlacha.

Také vstup do třetí třetiny se domácím vydařil. Jan Trübenekr podruhé v utkání nahodil kotouč z rohu kluziště na bránu a ten skončil až v bráně. Domácí útočník tak zkompletoval hattrick! Další, již sedmou branku, vstřelil v jedenácté minutě třetí třetiny David Vostárek. Mladý bek Litvínova stál na konci skvělé akce svých spoluhráčů, když „pouze“ doklepl kotouč do úplně prázdné brány. Poslední, osmou branku vstřelil tři minuty před koncem utkání David Cvrk , který projel celým hřištěm a nekompromisní ranou rozvlnil síť!

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Jaroslav Hübl (HC Litvínov): Tak na to, že obou týmům on nic nešlo, si myslím, že to bylo docela kvalitní utkání. Troufám si říct, že jsme se s domácím publikem rozloučili se ctí a s přehledem vyhráli.

logo HC Olomouc

HC Olomouc

Kamil Přecechtěl (HC Olomouc): Tak vstup do utkání jsme neměli špatný, no vlastně až na to, že první střela znamenala gól. (smích) Již po několikáté jsme si v první třetině vytvořili mnoho šancí, které jsme nevyužili. Litvínov vyhrál zaslouženě, byl lepší.

Fanshop