Zápas - mládež 07. 02. 2016, Martin Stříbrný, Petr Pavlík

JUN: Sparťané potvrdili roli favorita a zvítězili vysoko 6:1

P r a h a - Litvínovští junioři odehráli třetí utkání ve čtyřech dnech. V utkání, ve kterém jim chybělo hned několik hráčů, dokázali vstřelit pouze jediný gól a prohráli vysoko 1:6. O jedinou branku se po spolupráci s Jíchou a Schmidmayerem postaral Jan Bárdoš.

36., 07.02.2016
logo HC Sparta Praha
logo HC VERVA Litvínov
HC Sparta Praha HC VERVA Litvínov
6 1
  • Třetiny

    3:0, 1:0, 2:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pírs - Knobloch, Bednárik, Vlad, Kadeřávek, Duben, Zeleňák - Krátký, Chlouba, Lojka, Komárek, Klindera, Györi, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Šmerha.

  • Sestava hostů

    Sklíba - Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl - Helt, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Drašar, Ujfaluši, Bečvář, Jícha, Šimeček, Schmidmayer.


Reportáž

Sparťané tentokráte narazili na Litvínov. Od začátku celého zápasu jasně dominoval tým z Prahy. V první periodě totiž dokázal vstřelit hned tři branky. Postupně se se prosadili Jiří Hozák a Daniel Schwamberger. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin, tak opět Jiří Hozák vstřelil třetí gól do sítě černožlutých.

Ve druhé třetině Litvínov trochou ožil a vypracoval si i několik přesilových her, které však zůstaly nepotrestány. Až přišla poslední minuta druhého dějství a Daniel Schwamberger dal Spartě čtyřbrankový náskok. Do šaten se šlo za stavu 4:0 pro domácí.

Ve třetím dějství domácí ještě více přitlačili svého protějška. Nakonec se svěřencům trenéra Stránského podařilo vsítit ještě dvě branky. Přesnou střelou z kruhu se prezentoval domácí forvard Tomáš Krátký a z bezprostřední blízkosti zasadil šestý zásah Ondřej Knobloch. Za Litvínov alespoň snížil Ján Bárdoš, který stanovil konečnou podobu skóre na konečných 6:1 pro tým z Prahy.

Fanshop