Zápas - mládež 05. 09. 2015, Martin Stříbrný

Ani druhé utkání sezony starší dorostenci nezvládli

L i t v í n o v - Starší dorost dnes odehrál své druhé utkání, první na domácím ledě. Po včerejší prohře na Slavii, se dnes představil proti Karlovým Varům. Kvůli nepovedené třetí třetině, kterou prohráli 0:3, si ani po dnešním utkání nemohou připsat první body do tabulky.

2., 05.09.2015
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Energie Karlovy Vary
HC VERVA Litvínov HC Energie Karlovy Vary
2 4
  • Třetiny

    0:1, 2:0, 0:3

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Š. Havlík (Kožnar) – Macháč, M. Havlík, D. Havlík, Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek – Klika, Ineman, Vopak, Vébr, Drašar, Myšák, Vaněk, Helt, Kordule, Leitner, Pavlíček, Bečvář.

  • Sestava hostů

    Grančarov (Beran) – Bernáth, Klejna, Hrůča, Pajk, Pátek, A. Novák, Kala – Habr, Šála, Bečka, Slabý, Patyřík, Prošek, Horký, Chodounský, Hotěk, Kurfürst, Halberštát.


Reportáž

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Utkání bych zhodnotil podobně jako to včerejší. První třetinu jsme prohráli, v kabině jsme si o přestávku něco řekli. Ve druhé třetině jsme otočili výsledek, jelikož jsme zlepšili přístup. O druhou přestávku jsme hráče upozornili na chyby, kterých bychom se měli vyvarovat. Nepovedlo se... Řekl bych, že to byli chyby zase z našeho "lajdáctví". Potvrdilo se to, co jsem říkal před sezonu, máme tu spoustu bezcharakterních hráčů, což je škoda.