Zápas - mládež 20. 09. 2015, Martin Stříbrný

Mladší dorost podlehl Letňanům na domácím ledě vysoko 2:8

L i t v í n o v - Před malou chvíli skončilo utkání mladšího dorostu mezi Litvínovem a Letňany. Domácí Chemici si se svým Pražským soupeřem nedokázali poradit a podlehli vysoko 2:8. Touto porážkou končí série tří výher v řadě, kterou měli Litvínovští na svém kontě.

5., 20.09.2015
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Letci Letňany
HC VERVA Litvínov HC Letci Letňany
2 8
  • Třetiny

    1:2, 0:3, 1:3

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Prokeš) – Žitek, Čapek, Hoffman, Bártek, Kitzberger, Žižka – Dufek, Zirtoni, Vacín, Bartoš, Jouza, Svoboda, Beran, Kysela, Šarlinger, Pech, Kubát.

  • Sestava hostů

    Pařík (Hamalčík) – Klikorka, Schönbauer, Riley, Hlinka, Fleischmann, Lytvynov – Sklenář, Nárovec, Navrátil, Šíba, Kalina, Stěbeták, Mařík, Vlček, Jelínek, Pinkas.


Reportáž

První polovina první třetiny se hrála ze strany na stranu, až pak ale začaly padat branky. V desáté minutě se hosté prosadili poprvé, když do prázdné branky dokázal přesně zakončit Dominik Sklenář. O minutu později se opět radovali Pražané, když nahození Petra Štěbetáka neodkázal nikdo včetně Martina Pejsara zastavit a hosté vedli o dvě branky. Minutu před koncem třetiny se ovšem dočkali domácí kýženého snížení. Autorem první branky Litvínova byl Přemysl Svoboda a do kabin se tak šlo za stavu 1:2 pro Letňany.

Druhá třetina se odehrála v režii hostí, kteří si v ní dokázali vytvořit náskok, který už Litvínovští nedokázali stáhnout. Minutu po zahajovacím buly třetiny se prosadili Adam Navrátil, který dokázal Pejsara překonat bekhendovým blafákem. V sedmadvacáté minutě Letňanští odskočili na rozdíl tří branek. Daniel Vlček dostal kotouč do brány ranou skrz betony domácího gólmana. V polovině utkání se prosadili hosté popáté, a to když po pěkné kombinace Letňan skóroval Tadeáš Pinkas.

Ani třetí třetina nebyla na góly chudá. Ve dvaačtyřicáté minutě se prosadil Dominik Sklénář, jehož lehké nahození k překvapení všech skončilo za zády nešťastného gólmana Litvínova. O sedm minut později korigoval na 2:6 Josef Kitzberger, který z levého kruhu dokázal propálit Paříka. Na 7:2 pro Letňany zvyšoval deset minut před koncem utkání David Kalina, jenž se prodral až před Pejsara, kterého následně dokázal bez problému překonat. Poslední hřebíček zasadil domácím minutu před koncem utkání opět Adam Navrátil, jenž podobně jako jeho spoluhráči bez problému překonal domácího brankáře.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radim Skuhrovec (HC Litvínov): Utkání se pro nás od začátku nevyvíjelo vůbec dobře. Nejprve jsme nedokázali využít své šance, kterých jsme měli dost. Pak jsme po individuálních chybách dostali nějaké góly, a to náš samozřejmě stálo zápas. Dnes to bylo trochu jiné utkání, než které jsme odehráli proti Ústí a Písku. Říkali jsme si to s kluky a snad jim to otevře oči. Uvidíme, jak dopadne další zápas, který odehrajeme v Plzni a určitě se poperem o to, aby jsme nějaký bod přivezli.

Fanshop