Zápas - mládež 19. 02. 2016, Martin Stříbrný

SDO: Litvínov si s chutí zastřílel proti Letňanům a zvítězil 5:2

P r a h a - Starší dorostenci Litvínova se dnes utkali s týmem Letňan. V utkání měli jasnou převahu, kterou zužitkovali a zvítězili vysoko 5:2. Největší zásluhu na tom měl Jan Bečvář, který v utkání zaznamenal hattrick a k tomu ještě jednu asistenci!

Nadstavba, 19.02.2016
logo HC Letci Letňany
logo HC VERVA Litvínov
HC Letci Letňany HC VERVA Litvínov
2 5
  • Třetiny

    1:2, 0:2, 1:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Špirek - Pařík, Hanuš, Gebell, Brabec, Valíček, Kolenatý, Gonos, Lytvynov, Satran, Nedorost, Lauko, Danov, Rousek, Mařík.

  • Sestava hostů

    Havlík - Bártek, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek, Ineman, Nídl, Schmidmayer, Vopat, Vébr, Drašar, Myšák, Bečvář, Pavlíček, Helt.


Reportáž

První třetina utkání mezi starším dorostem Letňan a dorostem Litvínova nabídla zajímavou podívanou. Hned po jednadvaceti vteřinách hry šli do vedení Litvínovští! Letňanští si neporozuměli v rozehrávce a smolně si vstřelili vlastní branku, která byla připsána do statistiky Janu Bečvářovi. V jedenácté minutě bylo vyrovnáno. Jan Gonos vypálil z dobré pozice a rozvlnil síť. Minutu před koncem třetině šli hosté ale opět od vedení. Ihned po vhazování se kotouče ujal Štěpán Urbánek a přesnou ranou švihem překonal brankáře.

Druhá třetina nenabídla tolik branek, jako ta první, ale ke koukání byla. Čtvrtá branka utkání padla v osmadvacáté minutě do sítě Letňan. Jan Bečvář dostal ideální přihrávku před bránu od Helta a krásnou střelou do růžku se zapsal podruhé v utkání do statistik. Jednadvacet vteřin do konce druhé třetiny musel brankář Letňan lovit kotouč ze své branky ještě jednou. Špirek vyrazil Schmidmayerovu střelu pouze na hůl Martina Kučery a ten už neměl problém zakončit do prázdné brány.

Ve třetí třetině se jako první z branky radovali domácí, kteří snížili na 2:4. Lukáš Nedorost zavezl kotouč do třetiny a dostal se až před Havlíka. Následně vypálil a kotouč z jeho hole šel přesně nad rameno gólmana do rohu brány! Poté se za snížením tlačili domácí, jenže to nepřišlo, a tak se ještě jednou prosadili chemici. Jan Bečvář dokončil práci svých spoluhráčů, když stál na správném místě a pohotově dorazil kotouč do sítě, čímž zkompletoval hattrick!

Fanshop