Zápas - mládež 10. 09. 2016, Martin Stříbrný

Litvínovští rozstříleli pirátskou lodičku a z derby berou tři body

L i t v í n o v - Junioři odehráli fantastické utkání na domácí půdě proti velkému soupeři - Chomutovu. V utkání dominovali, svého soupeře jasně přestříleli, a nakonec zvítězili vysoko 6:3!

4., 10.09.2016
logo HC VERVA Litvínov
logo Piráti Chomutov
HC VERVA Litvínov Piráti Chomutov
6 3
  • Třetiny

    1:0, 4:1, 1:2

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Havlík (Kovařík) – Urbánek, Franc, Havlík D., Březák – Macháč, Kučera, Schmidmayer, Drašar, Bečvář, Vébr, Bárdoš, Fencl, Pecka, Chmelař, Horák, Dufek.

  • Sestava hostů

    Pavlát (Strejc) – Hlaváček, Gröger, Novák, Lidák, Smutný, Hřebíček, Běhula – Polák, Niňaj, Kulich, Palička, Részegh, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Adámek.


Reportáž

Připravujeme...

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Jindřich Kotrla (HC Litvínov):Důležité bylo, že kluci dodržovali to, co měli. Především jsme po nich chtěli, aby se podstivě vraceli, což splnili. Díky tomu jsme soupeře přečíslovali. Nějaké chyby jsme v utkání udělali, ale ne nic katastrofálního. Proměňovali jsme svoje šance, vzadu to také šlapalo, takže klukům gratuluji.

logo Piráti Chomutov

Piráti Chomutov

Trenér Piráti Chomutov: Litvínov měl v utkání více chuti do hokeje, větší elán a na ledě to bylo jasně vidět. Po našem dobrém začátku jsme dostali gól, klasicky jsme se sesypali a pak už to šlo hodně z kopce. V utkání si zasloužili vyhrát lepší tým, co byl Litvínov a mě nezbývá nic jiného, než mu pogratulovat.