Zápas - mládež 23. 09. 2016, Martin Stříbrný

Piráti nedali v derby Chemikům šanci a zvítězili 5:0

L i t v í n o v - Litvínovští starší dorostenci nezvládli domácí derby s chomutovskými Piráty. V utkání tahali za slabší konec, nebyli disciplinovaní, a nakonec prohráli vysoko 0:5.

7., 23.09.2016
logo HC VERVA Litvínov
logo Piráti Chomutov
HC VERVA Litvínov Piráti Chomutov
0 5
  • Třetiny

    0:2, 0:2, 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Kožnar (Pejsar) – Žižka, Havlík, Bártek, Myšák 'C', Černohorský, Hipius 'A', Cikánek – Bartoš, Jouza, Vopat 'A', Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček.

  • Sestava hostů

    Běhula (Skokan) – Štochl, Jírovec, Seemann, Procházka, Kleiner, Jarý, Záruba, Köver 'C', Prokop, Černý, Breczko, Lauko 'A', Günther, Hradecký, Koblížek 'A', Ouřada.


Reportáž

Vyhrocená první třetina utkání derby mezi Litvínovem a chomutovskými Piráty nabídla dvě vstřelené branky. V sedmé minutě se jako první mohli radovat hostující hráči. Kryštof Ouřada tečoval tvrdou střelu Kövera od modré čáry a gólman byl bez šance – 0:1. Poté měli možnost Litvínovští srovnat stav utkání v přesilové hře, jenže ji nevyužili a hosté je potrestali. David Černý si našel kotouč na mezikruží a svižnou střelou nedal domácímu brankář šanci – 0:2. Dalšího gólu už se fanoušci nedočkali, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení pro Chomutov.

Ani ve druhé třetině se domácím nepodařilo vstřelit branku, ba naopak, dvě inkasovaly. V polovině utkání dostal mnoho prostoru před Kožnarem Miroslav Hradecký a bez problémů zavěsil – 0:3. Čtvrtou branku zaznamenali Piráti v osmatřicáté minutě. Jakub Lauko z kruhů zavěsil kotouč pod břevno Kožnarovy branky a už to zavánělo debaklem – 0:4.

Stejně jako v prvních dvou třetinách, tak i v té třetí se mnohokrát vylučovalo a je jen zázrakem, že z toho byla pouze jedna branka, bohužel pro domácí fanoušky opět v síti Milana Kožnara. V pětapadesáté minutě prudkou střelou z bezprostřední blízkosti překonal domácího gólmana Kryštof Ouřada, který uzavřel brankový účet dnešního utkání – 0:5.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Soupeř byl v tomto utkání před oběma brankami i v obou pásmech aktivnější. Z naší strany tam bylo hodně nedůrazu a kroužkování. Necháváme se vylučovat za zbytečné fauly, které nic neřeší.

Fanshop