Zápas - mládež 25. 02. 2017, Martin Stříbrný

JUN: Litvínov nezvládl v Jihlavě závěr utkání a play-off mu utíká

J i h l a v a - Litvínovští junioři odehráli téměř zápas sezony na ledě jihlavské Dukly. V souboji o play-off o body skoro nejcennější nezvládli úplný závěr utkání a po porážce 2:3 se jim příčky play-off hodně vzdálily.

42. kolo, 25.02.2017
logo HC Dukla Jihlava
logo HC VERVA Litvínov
HC Dukla Jihlava HC VERVA Litvínov
3 2
  • Třetiny

    0:0, 1:1, 2:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Brož – Váňa, Pospíchal, Hrabaň, Pražák, Huňáček, Kadlec – Maštera, Heinrich, Čermák – Kraučuk, Mejzlík, Peschout – Ondráček, Adam, Geier

  • Sestava hostů

    Š. Havlík – Machač, Březák, Urbánek, Franc, D. Havlík, Myšák, Dvořák – Kučera, Jícha, Vébr – Dufek, Horák, Havelka – Brzek, Bárdoš, Pecka


Reportáž

Připravujeme...

Ohlasy

logo HC Dukla Jihlava

HC Dukla Jihlava

Viktor Ujčík (HC Dukla Jihlava): Dívali jsme se teď na tabulku a play-off ještě úplně jisté nemáme. Rozhodnuté to stoprocentně není, ale udělali jsme další velký krok k cestě do vyřazovacích bojů. Bylo už vidět, že kluci toho měli plné zuby a klobouk dolů před jejich výkonem. Včera jsme dohrávali proti Chomutovu na pár lidí, dneska to samé. Když jsme dostali před koncem gól na 2:2, tak jsme nebyli moc optimisticky naladění. Ale vzápětí jsme dokázali soupeři vstřelit branku zpátky a tohle většinou dokáží velké týmy, takže jsme si výhru asi zasloužili.

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Robert Reichel (HC Litvínov): Prohráli jsme, protože jsme udělali více chyb a Jihlava toho využila. Nevím, co bych k utkání více řekl.

Fanshop