Zápas - mládež 17. 02. 2017, Eliška Mrázková

Starší dorostenci si s chutí zastříleli, Písku načepovali dvanáctku

Dnešní utkání jednoznačně ovládl litvínovský starší dorost, který vstřelil 12 gólů. Velký podíl na výhře měli Lukáš Vopat a Jan Myšák, kteří si připsali hattrick. Chemici se tak radovali z vítězství a tří bodů do tabulky.

O udržení 15., 17.02.2017, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo IHC KOMTERM Písek
HC VERVA Litvínov IHC KOMTERM Písek
12 2
  • Třetiny

    3:1, 5:0, 4:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Kožnar) – Najman, Havlík ''A'', Bártek, Liška, Myšák ''C'', Černohorský, Viedemann – Vopat ''A'', Arnold, Dufek, Pech, Ineman, Jindra, Svoboda, Pavlíček. Myšák

  • Sestava hostů

    Křepela (Buchta) – Pokorný, Kukla, Lang, Štěcha, Brož, Kroupa – Waller, Vokoun, Hakl, Norris, Novák ''A'', Přibyl, Šebesta ''C'', Stauber, Pechlát


Reportáž

Do první třetiny dnešního utkání vstoupil lépe Písek, protože se mu podařilo hned v první minutě vstřelit gól, když se svou rychlou střelou v útočném pásmu prosadil SEAN NORRIS. Ihned na to si zahráli hosté první přesilovku, kterou však nedokázali využít. Následně měl velkou šanci na gól Jindra, jemuž se však nepodařilo dorazit střelu Jana Myšáka do brány. V 11. minutě první třetiny po Svobodově střele vymetl pavučinky z brány Lukáš Vopat. Ve 13. minutě pokračoval Litvínov stále v ohrožování písecké brány, než se nakonec podařilo Přemyslu Svobodovi poslat kotouč mezi Křepelovy betony. Minutu poté se provinili hosté faulem, jenže to nezastavilo Jana Myšáka, jenž svou střelou pod břevno dostal kotouč za bezradného Křepelu. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1.

3 minuty po začátku třetí třetiny v oslabení předvedla výbornou akci dvojice Jindra-Havlík, jenž si nejprve vyměnila pár přihrávek po kterých David Jindra našel skulinku mezi Křepelovy betony a skóroval. V 7. minutě se opět v oslabení Patriku Pechovi po nepřesné přihrávce podařilo poslat kotouč do poloprázdné brány. V 16.minutě byla k vidění další pěkná akce, tentokrát jiné dvojice a to bratrů Myšákových, když nakonec Jan Myšák svou střelou pod břevno dostal kotouč za záda Křepely. Dvě minuty poté se rychlou střelou prosadil Lukáš Vopat a ještě pár minut před koncem prostřelil Křepelu opět Jan Myšák. Druhá třetina tedy končila 8:1.

V poslední třetině Písek vyměnil brankáře a do brány nastoupil Petr Buchta. V první minutě poslední třetiny zaznamenal hattrick Lukáš Vopat, jenž poslal bekhendem pěknou střelu těsně vedle bránícího brankáře. V 5.minutě zaznamenal Písek druhý a poslední gól v dnešním utkání. Autorem byl Frederik Hakl, jenž z těsné blízkosti poslal kotouč nad beton Pejsara. V 8. minutě pokračoval Litvínov v navyšování skóre. Nejprve bez váhání z levého kruhu zaznamenal rychlou střelou 10.gól Josef Myšák. Tři minuty poté se po delším kombinování podařilo Tomáši Arnoldovi dostat kotouč za Buchtova záda. Ihned na to se do útočného pásma dostal sám Filip Ineman, jenž poslal pěknou a hlavně přesnou střelu mezi Buchtovy betony a zaznamenal tak poslední gól v tomto utkání. Utkání tedy skončilo 12:2 a Litvínov si připsal tři body.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek (HC Litvínov): Naprosto zasloužené vítězství.

Fanshop