Zápas - mládež 18. 10. 2017, Vladislav Kollert

SDO: Starší dorost opět nevyhrál, tentokrát nestačil na Karlovy Vary

L i t v í n o v - Starší dorost opět nevyhrál. Promarnil své vedení z první třetiny a nakonec na domácím stadionu podle Karlovým Varům 2:4. Verva se tak krčí na dně tabulky s pouhými dvěma body.

12., 18.10.2017, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Energie Karlovy Vary
HC VERVA Litvínov HC Energie Karlovy Vary
2 4
  • Třetiny

    2:1, 0:2, 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Svoboda (Pejsar) – Žítek, Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška, Černohorský, Šubrt – Jouza, Jindra, Dufek, Kysela, Bartoš, Šarlinger, Svoboda, Arnold, Myšák, Beran, Damašek, Berka

  • Sestava hostů

    Kašpar (Heger) – Bernáth, Kořán, Novák, Tureček, Zavřel, Záruba, Cankov, Holub, Šik, Prošek, Křemen, Jiskra, Černý, Šťastný, Novotný, Berčík, Maydl


Reportáž

Výsledkovou nepřízní zmítaný starší dorost přivítal na domácí půdě karlovarskou Energii. Do zápasu vstoupili lépe - po deseti minutách hry skóroval aktivní Přemysl Svoboda. Po pár minutách srovnal karlovarský Šik, minutu před koncem však vrátil vedení domácím Berka. Ve druhé třetině vyšla Cheza gólově naprázdno. Karlovy Vary se využitým trestným střílením dostaly zpět do hry, utkání pak otočily gólem Proška. Třetí třetina se poté dohrávala v menším tempu. Domácí sice byli aktivnější, ale čtvrtý gól Křemena znamenal definitivní tečku za dalším neúspěchem staršího dorostu.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Trenér domácích: "Byli jsme srovnatelným soupeřem, ale chyby a nedodržení tréninkových plánů náš nakonec stály vítězství. Je to škoda, protože hra byla vyrovnaná. Pokusíme se na tréninku více zapracovat a hráči to poté budou muset přenést do zápasu, abychom mohli vyhrát."

logo HC Energie Karlovy Vary

HC Energie Karlovy Vary

Trenér hostí: "V první třetině jsme vůbec nehráli dobře, domácí byli důraznější a nám chyběla intenzita. Po změně sestavy ve druhé třetině jsme se dostali zpět do hry a podařilo se nám otočit výsledek. Domácí odehráli dobrý zápas, ale gól ve třetí třetině nám definitivně zařídil tři body a odvážíme si výhru."

Fanshop