Zápas - mládež 04. 11. 2017, Vladislav Kollert

JUN: Třetí výhra v řadě potvrdila dobrou formu juniorů

L i t v í n o v - Juniorský výběr Radka Mrázka to opět dokázal a potřetí v řadě si dokráčel pro body. Páteční duel s Třincem došel až k samostatným nájezdům, které v úplném závěru rozhodl kapitán Bárdoš.

16., 03.11.2017
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Oceláři Třinec
HC VERVA Litvínov HC Oceláři Třinec
3sn 2
  • Třetiny

    1:0, 1:1, 0:1 - 0:0 - 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Havlík Š. (Orct) – Urbánek, Macháč, Havlík D., Březák, Havlík M., Starý – Kučera, Leitner, Drašar, Bečvář, Vopat, Bárdoš, Pecka, Ineman, Jícha

  • Sestava hostů

    Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Radzienciak, Rufer, Marguš, Adámek, Strakoš, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Najsar, Molin


Reportáž

Litvínovští po úspěšných duelech s Boleslaví a Vítkovicemi přivítali na domácí půdě Oceláře z Třince, kteří letos nejsou ani zdaleka tak dominantní, jako tomu bylo v loňském ročníku.

Úvod zápasu se již tradičně vydařil lépe hráčům v žlutočerných dresech. Hned po pár desítkách sekund mohli okusit téměř dvouminutovou hru 5 na 3, gólu jsme se však dočkali až mnohem později. Skóre otevřel prozatím nejlepší střelec litvínovské juniorky Josef Jícha. Druhý gól mohl přidat v samotném závěru Urbánek, ale netrefil úplně odkrytou klec.

Zápas byl na zajímavé momenty opravdu bohatý. Ve druhé třetině úspěšně čelil skvěle chytající Havlík trestnému střílení Poruby. Kapitulace litvínovského brankáře však přišla o pár minut později, kdy ho propálil Strakoš. Za necelou minutu už ale opět vedli domácí - tentokrát zásluhou Jana Bečváře.

Ve třetí třetině, která byla od obou celků asi nejslabší, dokázali třinečtí vyrovnat na 2:2. Tentokrát se o to postaral útočník Michal Papaj. Verva se v závěrečných minutách základní hrací doby ještě nadechla k finálnímu tlaku, ani ten však tříbodové rozhodnutí nepřinesl a muselo následovat prodloužení. Při hře tři na tři se toho ale příliš zajímavého neudálo a hráči i diváci se tak mohli dočkat samostatných nájezdů.

V nich byli úspěšnější domácí. Do vedení je poslal již prvním nájezdem Bečvář, jehož gól až do čtvrté série mohl být rozhodujícím. Havlíka, který v pátek chytil hned čtveřici nájezdů (a jedno trestné střílení), však propálil Flok a rozhodnutí tak skončilo na bedrech kapitána Bárdoše, který se šance nezalekl a získal pro domácí dva body.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Jindřich Kotrla (HC Verva Litvínov): "Byl to bojovný zápas. První třetinou jsme odstartovali dobře, ale ve druhé jsme přestali plnit to, co jsme si řekli a dovolili jsme soupeři dostat se zpět do hry. Místy v našich řadách nastal trochu chaos, ale bojovností jsme ho dotáhli alespoň do prodloužení a na nájezdy jsme vyhráli."

logo HC Oceláři Třinec

HC Oceláři Třinec

Trenér hostujícího celku se k rozhovoru nedostavil.

Fanshop