Zápas - mládež 02. 12. 2017, Vladislav Kollert

JUN: Čtvrtá prohra v řadě znamená pro Litvínov úplné dno tabulky

L i t v í n o v - Ani druhý domácí zápas nevedl k bodům a marodkou oslabený Litvínov podlehl silným Pardubicím 0:3.

22., 02.12.2017, ZS Ivana Hlinky, Litvínov
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Dynamo Pardubice
HC VERVA Litvínov HC Dynamo Pardubice
0 3
  • Třetiny

    0:0, 0:2, 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Orct (Havlík) – Macháč, Franc, Havlík D., Březák, Havlík M., Starý – Kučera, Leitner, Kordule, Drašar, Vopat, Pecka, Ineman, Jícha

  • Sestava hostů

    Janský (Vlk) – Pražák, Faltys, Oliva, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Štefka, Koffer, Dušek, Veverka, Kubišta, Matys, Zídek, Černý


Reportáž

Litvínovští junioři chtěli napravit páteční prohru s Hradcem Králové proti silným Pardubicím. Oslabená sestava však byla znát a ačkoliv měli domácí v první třetině několik zajímavých příležitostí, místy Dynamo opravdu dominovalo a nepouštělo černožluté vůbec k ničemu.

Ze začátku druhé třetiny se junioři Vervy snažili s bezbrankovým skóre něco udělat, Jícha i Ineman však v zakončení selhali. Naopak se prosadili hosté, když Orcta překvapil skrytou střelou Matýs a otevřel skóre sobotního zápasu. Druhý gól přidal zanedlouho Hoskovec, který s Duškem ujel celé litvínovské obraně a v situaci dva nikoho již neměl větší problémy se skórováním.

Již tak hodně marodkou oslabený Litvínov navíc v průběhu zápasu opustil zraněný Marek Havlík, který byl otřesený po jednom z tvrdých soubojů u mantinelu. Pozměněná sestava již s výsledkem nedokázala udělat vůbec nic a navíc v posledním dějství inkasovala závěrečnou třetí branku z hole Duška.

Zatímco Pardubice se po zisku tří bodů posunuly tabulkou kupředu, litvínovští junioři stále setrvávají na úplném dně tabulky s pouhými osmnácti body. Příští týden čeká černožluté souboj v první Plzni a také s Českými Budějovicemi.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Trenér domácích: "Bohužel jsem předvedli podobný výkon jako proti Hradci. Bylo pramálo bojovnosti a důrazu, máme sotva polovinu aktivních a bojujících hráčů. I s tímto výkonem jsme ale místy hráli vyrovnaný zápas, ale neproměňujeme šance. Když se láme chleba, tak navíc inkasujeme, protože soupeř rozjíždí útočnou akci a my se rozhodneme pro střídání. Tento moment rozhodl celý zápas."

logo HC Dynamo Pardubice

HC Dynamo Pardubice

Trenér hostů:"První třetina nebyla z naší strany úplně ideální. Po včerejším těžkém zápase nám chvíli trvalo, než jsme se rozehráli, ale od druhé třetiny jsme byli lepším celkem a jsme rádi za tři body."

Fanshop