Zápas - mládež 27. 01. 2018, Vladislav Kollert

JUN: Závěr základní části s tříbodovou tečkou proti Olomouci

L i t v í n o v - Litvínovští junioři závěrečný duel v základní části juniorské extraligy a porazili Olomouc 3:1. Dvěma góly se blýskl kapitán Bárdoš.

36., 27.01.2018, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Olomouc
HC VERVA Litvínov HC Olomouc
3 1
  • Třetiny

    1:1, 1:0, 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Havlík (Kožnar) – Macháč, Havlík D., Březák, Havlík M., Viedemann, Starý – Kordule, Drašar, Bečvář, Vopat, Bárdoš, Pecka, Helt, Ineman, Krsek, Jícha

  • Sestava hostů

    Matoušek (Ovčaři) – Szturc, Rutar, Holiš, Smutný, Beutl, Jelínek, Vosátko – Husták, Cach, Říčka, Hajšman, Palička, Podlaha, Beier, Macuh, Marek, Tomaník, Pěcha, Kuba


Reportáž

Šestnáctá Olomouc podobně jako Litvínov už neměla před závěrečným utkáním základní části extraligy juniorů šanci na postup do play-off, ale na tempu utkání to od začátku rozhodně nebylo znát.

První branka přišla po pěkně sehrané akci olomouckých ve 12. minutě, Litvínov však zásluhou kapitána Bárdoše dokázal velmi rychle odpovědět. Do šaten se tak oba celky poroučely za vyrovnaného stavu.

Spolupráce Helt-Bárdoš zafungovala i napodruhé ve 24. minutě, když se forvard Litvínova prosadil i podruhé. Hra se poté notně uklidnila a šancí bylo k vidění již poskrovnu.

Ve třetí třetině si sice obě strany vypracovaly několik zajímavých příležitostí, ale definitivní tečku udělal za zápasem až Bečvář při olomouckém power-play.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek, HC Verva Litvínov:"Dneska to byly ubojované tři body, protože jsme udělali velké množství chyb. Prokázali jsme však bojovnost, měli jsme i štěstí a podržel nás také golman, kterého jsme v tom vyloženě nechali."