Zápas - mládež 21. 01. 2018, Eliška Mrázková

SDO: Starší dorost dnes převálcoval Havlíčkův Brod a bere 3 zasloužené body!

L i t v í n o v -Litvínovští si dnes odnesli za skóre 6:0 zasloužené 3 body. Neměli to však vůbec jednoduché, čelili mnoha oslabením, ale výborně je podržel Pejsar, jenž si na svém kontě udržel nulu.

2. část, 21.01.2018, ZS Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo HC Havlíčkův Brod
HC VERVA Litvínov HC Havlíčkův Brod
6 0
  • Třetiny

    1:0, 3:0, 2:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Svoboda) – Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška ''A'', Černohorský, Šubrt – Kovači, Jouza, Jindra, Dufek ''A'', Kysela, Bartoš, Šarlinger, Svoboda ''C'', Myšák, Beran, Berka

  • Sestava hostů

    Nedvěd (Rachůnek) – Vacík, Dvořák, Adam, Krejčí, Dudycha – Vaňous, Pejchal ''A'', Petržilka, Kohout, Tecl ''C'', Hromádka, Dudek, Křehlík, Pokorný, Kulhánek, Cachnín ''A'', Košťál


Reportáž

První třetina byla velmi vyrovnaná. Na začátku zápasu dostal Havlíčkův Brod několik šancí v podobě přesilovek, které ale nedokázal využít. Ve 13. minutě první třetiny otevřel skóre Vojtěch Kysela, jenž obdržel přihrávku od Jindry a z těsné blízkosti překonal Nedvěda střelou pod břevno. Na konci této třetiny byly k vidění už jen vyloučení. Hosté si dokonce zahráli i přesilovku 5 na 3, ale ani to jim k vyrovnání skóre nepomohlo.

Na začátku druhé třetiny Litvínov získal poprvé početní výhodu. Tato přesilová hra nebyla úplně podle představ domácích a skóre tak neovlivnila. V 11. minutě druhé třetiny se po dlouhém kombinování podařilo již podruhé Vojtěchu Kyselovi překonat hostujícího brankáře. Několik vteřin poté využil Litvínov přečíslení 2 na 1, když Berka poslal přesnou přihrávku kapitánu Přemyslu Svobodovi , jenž poslal kotouč do poloprázdné brány. Ke konci druhé třetiny si hosté opět zahráli přesilovku 5 na 3, ovšem tentokrát se domácím podařilo i v oslabení skórovat. Ihned poté co Dan Bartoš opustil trestnou lavici, pláchl hostující obraně a rychlou střelou překonal Nedvěda. Do kabin se tak šlo za stavu 4:0.

Ve 4. minutě poslední třetiny usedl Bartoš znovu na trestnou. V oslabení mířila na Nedvěda osamocená dvojice Berka – Svoboda. Svoboda přenechal kotouč Markovi Berkovi , jenž zakončil do poloprázdné brány a navýšil náskok domácích. 4 minuty poté byla na ledě k vidění poslední branka, o kterou se postaral Robert Bártek . Hosté si ještě zahráli jednu poslední přesilovku, která se jim opět nevydařila, a hru měl stále pod kontrolou Litvínov. Domácí si posledních pár minut ohlídali a Brod k ničemu nepustili. Domácí brankář si tak udržel na svém kontě nulu a Litvínov si odnesl zasloužené 3 body.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Jindřich Kotrla (Trenér HC Litvínov): Klíčová byla vyrovnaná první třetina,kde jsme ustáli 5 oslabení. Ve druhé třetiny jsme dali druhý gól a od té chvíle jsme hráli to co jsme chtěli a hostující mužstvo k ničemu nepustili. Výborný výkon dnes předvedl náš brankář Pejsar.

logo HC Havlíčkův Brod

HC Havlíčkův Brod

Trenér BK Havlíčkův Brod: Dneska jsme nepodali dobrý výkon. Od první třetiny kralovalo domácí mužstvo, vyjádřilo to i brankově bere zasloužený 3 body.

Fanshop