Zápas - mládež 09. 02. 2018, Martin Stříbrný

SDO: Obrovská škoda! Chemici padli v derby sezony v prodloužení a musí doufat

L i t v í n o v - Starší dorostence Litvínova čekalo nejdůležitější derby, když se utkali v souboji o play-off s chomutovskými Piráty. Vyrovnané utkání došlo až do prodloužení, v němž rozhodl možná klíčovým gólem sezony hostující Kryštof Ouřada. Litvínovští musejí tak bezpodmínečně zvítězit v neděli na ledě Mladé Boleslavi a doufat v zaváhání Pirátů proti Třinci.

2. část, 09.02.2018
logo HC VERVA Litvínov
logo Piráti Chomutov
HC VERVA Litvínov Piráti Chomutov
1 2p
  • Třetiny

    1:0, 0:1, 0:0 - 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Pejsar (Svoboda) – Baláž, Viedemann, Kitzberger, Bártek, Liška, Šubrt – Kovačič, Jindra, Jouza, Dufek, Kysela, Bartoš, Šarlinger, Svoboda, Myšák, Beran, Damašek, Berka

  • Sestava hostů

    Běhula (Skokan) – Seemann, Zeman, Beneš, Váchal, Jarý, Procházka, Štochl – Černý, Baier, Prokop, Jaroš, Lobodowski, Mežnar, Koláček, Gut, Pech, Ouřada, Brandner


Reportáž

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radim Skuhrovec (HC Litvínov): Předvedli jsme velmi dobrý výkon, bohužel jsme nebyli tak silní v ofenzivě. Vytvořili jsme si nějaké šance, akorát jsme nebyli schopní je proměnit. Za stavu 1:1 jsme šli do prodloužení, které pro nás bohužel necelou minut před koncem skončilo tím, že jsme dostali branku. Na jedné straně jsme měli šanci, neproměnili. Na druhé straně, kdy jsme si nerozebrali hráče, volný chomutovský útočník uklidil kotouč do brány, čímž rozhodl.

logo Piráti Chomutov

Piráti Chomutov

David Kočí (Piráti Chomutov): Jsme maximálně spokojení se dvěma body. Oba týmy bojovaly, hrály aktivní hokej. Bylo tam všechno, z obou stran. Mohlo se to zlomit jak na jednu, tak i na druhou stranu. Oba týmy měly mnoho šancí, bylo to hodně o štěstíčku, které se k nám v prodloužení přiklonilo.