Zápasy - Dorost 23. 09. 2018, Petr Význer

Těsná prohra dorostenců v derby se sousedním Chomutovem

L i t v í n o v - Litvínovští dorostenci podlehli v severočeském derby Pirátům z Chomutova 1:2. Nadstavbu také nezvládli, a tak si z dnešního zápasu do tabulky nepřipíší ani bod.

4. kolo, 22.09.2018, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo Litvínov mládež
logo Piráti Chomutov
Litvínov mládež Piráti Chomutov
1 2
  • Třetiny

    0:0, 0:2, 1:0 - N 0:1

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Ešler (Čermák) – Minařík, Werner, Čermák, Kuchař, Hocelík, Kadár, Hora – Beran, Dej, Adámek, Kočárek, Vopat, Slavík, Špaček, Brouček, Krocker, Skuhrovec

  • Sestava hostů

    Malant (Šatný) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, Koblížek, Šilar, Iljuk, Príhoda, Kulich, Svoboda, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring, Ekrt


Reportáž

V první třetině jsme měli možnost vidět hned 5 vyloučení. Přesilové hry se ani jednomu z týmů nepovedly a skóre 0:0 se tedy za celou třetinu nezměnilo.

Na začátku druhé  třetiny se výběr litvínovských dorostenců ubránil v oslabení 5 proti 3, ale Chomutovu se o pár minut později, po samostatném úniku, skóroval Marcel Štefančík. Po dalších vyloučeních se Piráti prosadili znovu. Na konci třetiny se z dorážky trefil Ondřej Príhoda.


Domácím se podařilo překonat chomutovského brankáře až 10 vteřin před koncem, když ho propálil Lukáš Hocelík. Další branku už dorost nepřidal a podlehl Chomutovu 1:2.

V čase 64:42, tedy 18 vteřin před jeho koncem, skóroval opět Chomutov, akci po ose hřiště zakončil opět Marcel Štefančík a hosté si tak domů odváží plný počet bodů.

Fanshop