Zápasy - Junioři 06. 10. 2018, Vladislav Kollert

JUN: Litvínov lituje neproměněných šancí, nestačil na Slavii

Litvínov v sobotním utkání nezabodoval a na ledu v pražském Edenu nechává všechny čtyři body.

10., 06.10.2018, ZS Eden
logo HC Slavia Praha
logo Litvínov mládež
HC Slavia Praha Litvínov mládež
3 1
  • Třetiny

    1:1, 1:0, 1:0 - 1:0

  • Branky a nahrávky
  • Sestava domácích

    Vecka – Fiala, Bureš, Zderadička, Antoš, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Všetečka, Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Vlček, Kižlin, Labuzík, Janča, Petrák

  • Sestava hostů

    Zajíček – Bártek, Šubrt, Viedemann, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Havlík – Jindra, Kysela, Berka, Limanovský, Bartoš, Jouza, Šarlinger, Fišer, Kovačič, Dufek, Svoboda


Reportáž

Litvínovští junioři se po vítězné sérii opět poněkud trápí. Karlovy Vary sice obrali o dva body ve čtvrtečním duelu, na Slavii však dnes nestačili. A to všechno ze začátku vypadalo dobře, černožlutí borci šli do vedení poměrně rychle po přesné trefě Jindry.

Jenomže nic netrvá věčně a stejně tomu bylo i s litvínovským vedením. Domácí odpověděli za čtyři minuty prostřednictvím Kižlina a oba celky se tak po první třetině rozcházeli do šaten za smírného stavu.

Z úvodu druhého dějství byli opět aktivnější hosté, po dvou neproměněných šancích Kysely a Berky však šla do vedení Slavia. O pár minut později zápas navíc okořenila krvavá bitka Antoše s Havlíkem, kteří se oba poroučeli do sprch s trestem do konce utkání. Jak Litvínov, tak i Slavia mohli ve druhé třetině proměnit několik velkých šancí, brankáři však své týmy drželi.

Třetí třetina poté byla relativně klidná až do posledních pěti minut. Nejdříve se v brance blýskl litvínovský Zajíček, poté však světla reflektorů patřila brankáři Veckovi. Ten nejdříve vychytal střelu do prázdné branky od Dufka, aby rázem na to zneškodnil samostatný únik Jouzy minutu před koncem. "Nedáš, dostaneš" však platí vždy a Litvínov tak inkasoval do své odkryté klece. 

V prodloužení byla úspěšnější Slavia a litvínovští junioři tak odjíždějí z Prahy bez bodu. 

Fanshop