Zápasy - Dorost 02. 03. 2019, Šimon Kadeřávek

Zlepšený výkon na výhru nestačil, dorost prohrál s Libercem 3:4

L i t v í n o v - Litvínovské naděje zažívají krušné chvilky, protože už nedokázaly skoro měsíc zvítězit. Nelichotivou bilanci chtěly překonat proti třetímu Liberci. Do zápasu lépe vstoupili hosté, ale domácí jim dvěma trefami na začátku první třetiny dokázali odpovědět. Poté šli do vedení opět Tygři, a to, když proměnili dvě přesilové hry. Černožlutí se nevzdali a v na konci druhého dějství srovnali. Zápas se nakonec protáhl až do prodloužení, kde body za výhru vystřelil liberecký Měchura.

N17, 02.03.2019, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo Litvínov mládež
logo Bílí Tygři Liberec
Litvínov mládež Bílí Tygři Liberec
3 4
  • Třetiny

    0:1, 3:2, 0:0 - 0:1
  • Střely na branku

    41:36
  • Vyloučení

    14:16
  • Využití

    1:3
  • V oslabení

    0:0
  • Diváků

    122

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky Litvínov mládež: 22. Brouček, 23. Skuhrovec (Kadár), 27. Kadár (Hocelík)

    Branky a nahrávky Bílí Tygři Liberec: 17. Meisel (Trunda, Hladík), 25. Putz (Hujer), 26. Böhm (Polák), 63. Měchura

  • Průběh zápasu

    0:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:4

  • Rozhodčí

    Šmika – S. Hradil, Sekera

  • Sestava domácích

    Herkommer (Ešler) – Werner, Hynek, Cimrman, Hocelík, Kadár, Kuchař, Hora – Beran, Dej, Šikl, Adámek, Kočárek, Postl, Špaček, Brouček, Skuhrovec.

  • Sestava hostů

    Franc – Böhm, Hladík, Šedivý, Meisel, Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Leden, Trunda, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy.


Reportáž

Domácí šli do utkání s jednoznačným cílem – VYHRÁT! První minuty byly plné příležitostí, protože obě mužstva trápila nedisciplinovanost. Výsadu první přesilovky měl Litvínov, který se však nedokázal s nastalou situací popasovat. I další chvíle se nesly ve znamení trestných minut, tentokrát na straně černožlutých, čehož dokázal využít Lukáš Meisel. Liberecký obránce poslal svůj tým do vedení tvrdou střelou od modré.
 
Do druhého dějství vlétli domácí jako uragán. Nejdříve se po samostatné akci prosadil Dominik Brouček, poté zvedal ruce nad hlavu David Skuhrovec, jenž těžil z povedené Kadárovy nahrávky. Litvínov si své vedení ale zkazil sám.
 
Ve 23. minutě se provinil faulem Kočárek, následnou přesilovku dokázali hosté využít, autorem branky byl David Putz. O několik desítek vteřin později se mezi časoměřiče odebral Dej. Také tato přesilová hra byla potrestána, tentokrát se trefil Martin Böhm. Fauloval také Liberec, a to dokonce dvakrát během jedné minuty. Domácí přesilovku 5 na 3 využili a srovnali skóre. Hocelík našel Jakuba Kadára, a ten přesnou trefou vyrovnal.
 
Ve třetí třetině se jednalo o tuhý boj, což dokládá i počet vyloučení. Ani jeden celek se nedokázal v početní převaze prosadit, a tak se muselo prodlužovat. V nastavené pětiminutovce se prosadil Adam Měchura a zajistil Liberci výhru 4:3. Litvínov natáhl svou sérii proher už na devět zápasů. 

Fanshop