Zápasy - Junioři 28. 02. 2019, Ondřej Mach

Junioři deklasovali Motor, Myšák se blýskl hattrickem!

L i t v í n o v - První zápas skupiny o play off dnes vyšel mladým chemikům naprosto podle představ. Do klání s Budějovicemi vstoupili ve velkém stylu a po první třetině vedli 3:0. Motor sice zabral a dokázal ve druhém dějství korigovat skóre, v poslední častí hry ale dali litvínovští stejný počet branek jako v té první a bez problému zvítězili. Po takřka dvouměsíční absenci se na led vrátil Jan Myšák a při svém návratu zaznamenal hattrick.

O play off, 28.02.2019, ZS Ivana Hlinky
logo Litvínov mládež
logo BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE
Litvínov mládež BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE
6 1
  • Třetiny

    3:0, 0:1, 3:0
  • Střely na branku

    43:40
  • Vyloučení

    4:4
  • Využití

    1:0
  • V oslabení

    0:0
  • Diváků

    118

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky Litvínov mládež: 5. Myšák (Berka), 17. Kysela (Háva), 19. Myšák (Berka), 42. Dufek (Stehlík), 47. Myšák (Baláž), 52. Stehlík (Bártek, Kroupa)

    Branky a nahrávky BANES MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE: 28. Novák (Tlačil, Dudáček)

  • Průběh zápasu

    3:0, 3:1, 6:1

  • Rozhodčí

    Petružálek – Goltsch, Kokrment

  • Sestava domácích

    Zajíček (Pejsar) – Bártek, Šubrt, Baláž, Kitzberger, Kroupa, Háva – Kudrhalt, Jindra, Kysela, Berka, Stehlík, Limanovský, Bartoš, Jouza, Myšák, Fišer, Kovačič, Dufek

  • Sestava hostů

    Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Remta, Dudáček, Pavlát, J. Novák, Prospal – Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, P. Novák, Silný, Krcho


Reportáž

Do prvního utkání skupiny o play off vstoupil lépe domácí Litvínov a už ve čtvrté minutě černožlutá střídačka explodovala radostí. Berka nahrál mezi kruhy Janu Myšákovi, jenž střelou pod vyrážečku překonal Svobodu. Prvním vyloučeným se v deváté minutě stal domácí Kroupa. Hosté přesilovou hru nedokázali využít a na začátku sedmnácté minuty na to doplatili. Háva z obranného pásma přihrál do přečíslení Vojtěchu Kyselovi, a ten rychlý útok chemiků zakončil střelou na vzdálenější tyč. Domácí neměli dost a necelé dvě minuty před první sirénou udeřili potřetí. Berka přesným pasem vyslal dopředu znovu Jana Myšáka, který překonal Svobodu rychlou střelou mezi betony. 

Třetí branka v hostující síti vyhnala z branky Daniela Svobodu, nahradil jej Marek Dvořák. Budějovice se dostaly do zápasu a sedm minut po startu druhé periody se jim podařilo snížit. Zpoza branky vybídl Pavla Nováka ke skórování Tlačil a střelec Motoru už se z dobré pozice nemýlil. Hosté se ve druhém dějství museli i bránit, dvě minuty za podrážení si vysloužil Pavlát. Přesilová hra domácích ale podobně jako ta budějovická v branku nevyústila. 

Poslední část hry se už zase odehrávala plně pod taktovkou černožlutých. Ve druhé minutě třetí třetiny vypálil z úhlu Stehlík a jeho pokus do sítě zkušeně dorazil Ondřej Dufek. Domácí poté dostali k dispozici dvě přesilové hry a v té druhé mohli slavit pátý gól v síti hostí. Baláž rozjel akci ve středním pásmu, přihrál Janu Myšákovi, který si pohrál s obranou Motoru a famózní sólo zakončil ranou pod lapačku. Poslední hřebíček do budějovické rakve přidal devět minut před koncem Lukáš Stehlík, když se prosadil bekhendovou střelou mezi betony. V závěru si ještě hosté zahráli dvě přesilové hry, leč bezúspěšně. Litvínov tak dnes na svém ledě zvítězil pohodlně 6:1. 

Fanshop