Zápasy - Dorost 16. 09. 2021, Šimon Kadeřávek

Dorostenci slaví první výhru sezony, Třemošné nasázeli pět branek

Domácí led měl být pro Severočechy výhodou, jenže mladí chemici dokázali ze dvou zápasů získat jediný bod. Čekání na tříbodové vítězství chtěli ukončit v Třemošné, první venkovní utkání zvládli a zvítězili 5:0. Příjemným bonusem je čisté konto brankáře Tuhého.

3. kolo, 15.09.2021, Třemošná, Sport Aréna
logo HC Meteor Třemošná
logo HC VERVA Litvínov
HC Meteor Třemošná HC VERVA Litvínov
0 5
  • Třetiny

    0:1, 0:1, 0:3
  • Střely na branku

    17:63
  • Diváků

    45

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky HC VERVA Litvínov: 5. Raichl (Bystřický, Šprynar), 32. Bednařík (Kladivo), 50. Maštalířský (Šprynar, Bystřický), 52. Bednařík (Prokeš, Tůma), 55. Šprynar (Raichl, Bystřický)

  • Průběh zápasu

    0:5

  • Rozhodčí

    Kosnar – Malý, Deja

  • Sestava hostů

    Tuhý – Soušek, Síč, Vyhlídal, Bystřický, Prokeš, Dudáček, Kladivo – Horský, Maštalířský, Liška, Bednařík, Raichl, Šprynar, Peroutka, Tůma, Koky.


Reportáž

Hosté neponechali nic náhodě a začali na výsledku pracovat od samého začátku. Na trefu z minulého zápasu navázal Václav Raichl, jemuž přihrál kapitán Bystřický. K úvodnímu zásahu se nachomýtl také Šprynar a vysloužil si bod za asistenci. V dalších minutách měly oba týmy k dispozici početní převahu. Nejdříve zaváhal Litvínov, poté se nezadařilo ani domácímu Meteoru.

Ani druhé dějství nebylo na góly příliš bohaté. Severočeši znovu promarnili šanci na zvýšení náskoku po faulu Černého. Skóre se měnilo až v čase 31:50 zásluhou Jakuba Bednaříka, který si připsal první branku letošní sezony. Premiéru prožil také útočník Kladivo, jenž si svou asistencí otevřel bodový účet v dorostenecké kategorii. V dalších minutách úřadoval sudí, vyloučil po jednom hráči na obou stranách. Týmy však nedokázaly výhody zužitkovat.

Poslední dvacetiminutovka neslibovala drama, protože Třemošná se vydávala do útoku velmi málo. Oršuláka prostřelil Matěj Maštalířský, o minutu později napodobil svého spoluhráče Jakub Bednařík. Na konečných 5:0 uzavřel Jan Šprynar a dorost si připsal tři body.

Fanshop