Zápasy - Dorost 09. 12. 2021, Šimon Kadeřávek

Gólové žně! Dorostenci deklasovali Třemošnou 11:0

Mladí chemici mají před sebou boj o účast v play-off. V nadstavbě zatím dokázali vyhrát všechna utkání, svou formu potvrdili i proti Třemošné. O osudu zápasu se rozhodlo už v první třetině, kdy domácí vstřelili tři branky. Nakonec z toho byl debakl a čisté konto pro gólmana Tuhého.

N3, 09.12.2021, Litvínov
logo Litvínov mládež
logo HC Meteor Třemošná
Litvínov mládež HC Meteor Třemošná
11 0
  • Třetiny

    3:0, 2:0, 6:0
  • Střely na branku

    40:14
  • Vyloučení

    3:2
  • Využití

    0:0
  • V oslabení

    2:0
  • Diváků

    100

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky Litvínov mládež: 1. Šprynar (Bednařík), 16. Čech (Maštalířský), 16. Bednařík (Šprynar), 24. Čech (Maštalířský), 35. Čech (Maštalířský, Vyhlídal), 41. Horský (Maštalířský), 42. Bednařík (Šprynar), 44. Tůma (Bystřický, Šprynar), 50. Horský (Tůma), 52. Kladivo (Ščislák), 55. Tůma (Dufek)

  • Průběh zápasu

    11:0

  • Rozhodčí

    Petružálek – Beneš, Herles.

  • Sestava domácích

    Tuhý (Kokhanin) – Soušek, Síč, Vyhlídal, Bystřický (C), Prokeš, Dudáček, Kladivo – Ščislák, Horský, Dufek Maštalířský, Liška, Bednařík, Raichl, Šprynar (A), Tůma, Čech (A).

  • Sestava hostů

    Oršulák (Smola) – Tolar, Štulc, Sochor (C), Tran (A), Malý – Matoušek, Kubový, Krištof, Pluhař, Hašek, Uhlik (A), Horský, Komínek, Matějka, Čech.


Reportáž

Severočeši na svém webu informovali, že podepsali smlouvu s nadějným talentem Janem Šprynarem. A právě mladý útočník zahájil litvínovskou kanonádu, protože slavil branku už po padesáti vteřinách! Třemošná krátce poté faulovala, na trestnou lavici usedl Horský, domácí ale nedokázali přesilovou hru využít. Znovu se prosadili až v závěru úvodního dějství. V rozmezí pár sekund skóroval Dominik Čech a Jakub Bednařík. Ve třetím gólu domácích měl znovu prsty Šprynar.

Mnohem aktivnější byli černožlutí, což potvrdili zkraje prostřední dvacetiminutovky. Trefou se opět blýskl Dominik Čech a utkání začínalo nabírat exhibiční obrysy. Zhruba v polovině dostali hosté dvě příležitosti na změnu stavu, protože mezi časoměřiče dosedl nejdříve Dufek a ihned po něm Bednařík. Meteor zaváhal, a tak na zteč vyrazil Litvínov. A byl to znovu Dominik Čech, který navýšil vedení a zkompletoval vlastní hattrick.

Pokud se zhruba stovka fanoušků domnívala, že první dvě třetiny přinesly gólovou úrodu, v závěrečné přišly žně. Ty odstartoval svou střelou Denis Horský, jemuž asistoval Maštalířský. O chvíli později se zase radoval Jakub Bednařík. Neuběhly ani dvě minuty a chemici si znovu přátelsky ťukali, tentokrát byl šťastným střelcem Lukáš Tůma.

Zbědovaní Západočeši nevyužili ani poslední přesilovku, podobně jako ve druhé třetině střílel ostrými Litvínov. Druhou branku zaznamenal Denis Horský. V čase 51:16 prostřelil maskovaného muže Jan Kladivo a Třemošná dostala tzv. desítku. Vraždění jehňátek dokonal Lukáš Tůma, který uzavřel na konečných 11:0.