Maštalířský si svůj debut odbyl na konci první čtvrtiny soutěže ve 13. kole na olomouckém ledě. Od té doby si svými výkony řekl o větší porci času na ledě a vybojoval si také pozvánku do české dvacítky, se kterou získal na finálovém turnaji v Göteborgu bronzové medaile. V devatenácti utkáních za A tým HC VERVY Litvínov posbíral pět kanadských bodů za dva góly a tři asistence.

„Matěj je součástí naší organizace už od žáků, šanci si vybojoval pracovitostí a přístupem, chytil ji za správný konec a po právu dostává prostor. Vidíme v něm potenciál dále růst a zlepšovat se, proto chceme, aby se rozvíjel u nás. Hráčů, kteří prošli v poslední době litvínovskou akademií a aktuálně hrají extraligu, je málo, proto jsem rád, že Matěj je jedním z nich,“ říká sportovní manažer Tomáš Vrábel.

„Jsem moc rád za svoji šanci hrát mezi dospělými a velice si jí vážím. Proto byla jednání o prodloužení smlouvy velice rychlá, mojí prioritou bylo v Litvínově podepsat,“ říká k podpisu smlouvy Matěj Maštalířský.

Po úspěchu na juniorském MS se Maštalířský objevil také v litvínovské juniorce, se kterou se zapojil do nadstavbové části. „Vzhledem k jeho věku bude mít příležitost reprezentovat dvacítku i v příštím roce, letos ještě pomůže i našim juniorům, kteří zachraňují extraligu. Chceme, aby si svými výkony řekl o větší prostor v A -týmu,“ říká generální ředitel HC VERVA Litvínov Pavel Hynek.