Druhé setkání letošního roku se neslo v podobném duchu, jako setkání předchozí. „Chtěl bych vám tímto poděkovat za podporu v uplynulé sezóně, která bylo po sportovní stránce velice úspěšná a předčila naše očekávání. Velkým úspěchem byla i zlatá medaile v Decibelech extraligy," říkal generální ředitel Pavel Hynek.

Došlo také na změny v kádru. Klub se ještě v dubnu rozloučit hned s osmi hráči, litvínovský dres už nebudou oblékat Jindřich Abdul, Liam Kirk, Radim Šalda, Patrik Demel, Filip Helt, Lukáš Válek, Marek Slavík a Jan Strejček. Klub naopak oznámil příchody Františka Gajdoše, Josefa Jíchy a Matěje Pekaře. Tým ještě rozhodně není kompletní. V nejbližších dnech zveřejníme podpis dvou obránců, přijde také jeden zahraniční útočník. Další hráče hledáme, prioritně ještě jednoho obránce a dva útočníky," přiblížil jednání sportovní manažer Tomáš Vrábel. Zároveň pracujeme na rozšíření spolupráce s nově prvoligovým Chomutovem, kam bychom jim zapůjčili některé hráče bez extraligového vytížení a naopak bychom měli k dispozici chomutovské hráče k dispozici na střídavý start k nám," dodal.

Litvínov v následujících měsících čeká osm přípravných utkání, chemici vyjedou do Švýcarska a také na turnaj v Drážďanech. Od soupeřů v přípravě si slibujeme kvalitní hokej, rychlost a nasazení. Čekají nás zajímavé týmy, které, pevně věříme, nás dokážou připravit na nadcházející extraligový ročník," říkal hlavní trenér A-týmu Karel Mlejnek.

Došlo také na otázky k cenám a začátku prodeje permanentních vstupenek. „Pracujeme s několika návrhy, které momentálně projednáváme. Cenu permanentek i jednotlivého vstupného plánujeme zveřejnit na přelomu června a července, včetně spuštění prodeje. Určitě ale neplánujeme dramatické zdražení po jedné úspěšné sezóně," odpovídala marketingová manažerka Lucie Mužíková.