Litvínov nastoupil v obměněné sestavě, někteří hráči si zahráli na netradičních postech. Šimon Zajíček s Ondřejem Balážem nastoupili na stoperských pozicích, na hrotu se objevil Petr Koblasa a Matěj Pekař s Josefem Jíchou hájili role křídelníků.

V prvním poločase jasně dominovala Verva. Chemici vsítili hned tři góly, skóre otevřel v páté minutě Petr Koblasa z dorážky. Z rohového kopu navýšil gólové manko Ondřej Jurčík a Matěj Pekař uzavřel střelecký účet prvního poločasu ve 32. minutě. Ve druhé půli se po změně stran ujali slova Piráti, pevná defenziva Vervy však propustila jedinou nebezpečnou příležitost. Čtvrtý a závěrečný gól Vervy vsítil 15 minut před koncem utkání Ondřej Jurčík.

Během celé akce na spořickém fotbalovém stadionu se pomáhalo také dobré věci. Fanoušci mohli přispět do kasičky Konta našeho srdce, o poločasovou přestávku se dražil také podepsaný dres Petra Koblasy a podepsaná hokejka Nicolase Hlavy. Celkem se na pomoc charitativnímu projektu HC VERVA Litvínov vybralo před 13 tisíc korun.

HC VERVA Litvínov - HC Piráti Chomutov 4:1 (3:0)

4. Koblasa, 25. a 75. Jurčík, 32. Pekař - 62. Chrpa