„Po posledním utkání jsme si říkali, že to byl špatný výkon. Bohužel, zápasy jdou rychle za sebou a my je prohrávali. Měli jsme proti sobě velké soupeře. Do zápasu jsme šli s tím, že to chceme zlomit. Bylo to hrozně těžké utkání. Po dvou třetinách to bylo 2:2, ale během druhé přestávky jsme si řekli, že chceme vyhrát a podařilo se. Máme tři body, a to je hodně důležité,” řekl David Kaše v rozhovoru pro Českou televizi.

Chemici o svém vítězství rozhodli díky povedené třetí třetině, v jejímž úvodu skóroval právě David Kaše. „Myslím si, že s Maštym (Matějem Maštalířským – pozn. red.) jsme tam udělali dobrý forčeking a on to výborně podržel, za což dostal velkou pochvalu. Já jsem si na něj křiknul, hezky mi to dal a střela nahoru vyšla. Ale nejdůležitější je, že jsme vyhráli,” uvedl litvínovský útočník s číslem 25 na dresu.

V sestavě Vervy, která cennou výhrou ukončila sérii čtyř proher, již nechyběl ani Davidův bratr Ondřej Kaše. „To je pro nás hodně důležité, protože je to základní pilíř celého týmu,” přiznal borec, jenž proti Kometě v pátek dvakrát skóroval.

„Samozřejmě musíme hrát i bez něj, když vypadne a je na marodce, ale je super, že už je zpátky. Šlo to vidět i cítit a doufám, že už bude všechno v pohodě,” pokračoval David Kaše v interview pro ČT.

Jak mezi bratrské duo zapadl novic Matěj Maštalířský? „Jo, super! Trenér měl nějaký plán, ten si myslím, že mu vyšel. Mašta je mladý kluk. Bojuje, poslouchá, takže bylo parádní s ním hrát. Nahrál mi na gól, takže velká pochvala pro něj,” pousmál se David Kaše.