A' mužstvo pomalu završuje třetí týden přípravy na ledě v Mostě. Na obou zimních stadiónech v Litvínově - nyní zejména na tom spodním - pomalu finišují stavební práce. Rekonstrukce plochy na hlavním stadiónu je k dnešnímu dni ve fázi dokončené finální betonové desky. Ta nyní 'zraje', zatímco se buduje nová sněžná jáma. Na řadu přijdou střídačky, trestná lavice a mantinely.
Smutná zpráva: 2. srpna zemřel v Brně ve věku 70 let bývalý ligový hráč Litvínova Rostislav Štrubl. V letech 1962-66 odehrál tento útočník za klub 109 zápasů v nejvyšší soutěži a vstřelil v nich 22 branek. Čest jeho památce.
V pondělí 9. srpna startuje prodej permanentních vstupenek na novou sezónu. Ve vrátnici ZS jsou již k dostání skládací Kalendáře 2004/2005 (10 Kč).
Na webu je nová anketa a dnes jsme také vystavili nový rozhovor. O prvních dnech a týdnech v Litvínově, svém předchozím působení, celé dosavadní kariéře i prvních zápasech v dresu Chemopetrolu jsme si povídali s útočníkem Michalem Jeslínkem.
Náš web bude mít do čtvrtka omezený provoz, nicméně o výsledek a informace z úterního duelu HC Chemopetrol na Slavii (10. 8.) nepřijdete.
Všem, kteří se teprve chystají na dny zaslouženého odpočinku, přejeme hodně pohody a dobrého počasí.