Jaké výhody přinese uvolňování vstupenek?

Kapacita na sezení je na Zimním stadionu Ivana Hlinka velmi omezená. V poslední době registrujeme zvýšený zájem právě o vstupenky na sezení a je proto škoda každého nevyužitého místa. Někdy zkrátka permanentkář na zápas nemůže a jeho místo tak zůstávalo prázdné. Proto přicházíme s řešením! Pokud víte, že na zápas nemůžete přijít, máte nově možnost nabídnout své místo k prodeji. A pokud se prodá, získáte body, které můžete vyměnit za odměny z fanshopu. Zároveň tím také pomůžete vytvořit dobrou atmosféru na zápase, i když se vy sami nemůžete zúčastnit.

Jak uvolním vstupenku?

Krok 1

Permanentní vstupenku je nutné zaregistrovat pod svým účtem v ticketingovém portálu HC VERVA Litvínov  po kliknutí ZDE. Po přihlášení do vašeho účtu je nutné zvolit možnost "HC VERVA" a následně rozkliknout záložku "Přiřazené permanentky / VIP / Klubové karty". 

Krok 2

Krok 3

Ve třetím kroku je nutné vyplnit číslo permanentní vstupenky ze zadní strany karty, spolu s potvrzovacím kódem. Toto je důležitý krok pro všechny majitele permanentních vstupenek i pro rezervaci vstupenek pro případné vyřazovací boje.

Krok 4

Po zadání permanentní vstupenky do systému bude karta přiřazena k vašemu účtu (potvrzení úspěšného přiřazení se objeví v červeném rámečku uprostřed webové stránky). Ve spodní části menu naleznete tlačítko "Uvolnit místa z permanentky".

Krok 5

Po kliknutí na tlačítko se otevře seznam zápasů, na které jsou v současné chvíli prodávané vstupenky. Pokud na jedno z těchto utkání nemůžete dorazit, stačí zápas zaškrtnout v přilehlém boxu a uvést důvod uvolnění. Krok uvolnění permanentních vstupenek je NEVRATNÝ. Jakmile vstupenka bude uvolněna do prodeje, vaše karta bude na dané utkání deaktivována.

Krok 6

Po uvolnění vstupenky do prodeje se objeví bodová tabulka. Uvolnění jako takové nestačí k získaní věrnostního bodu - vstupenka se musí prodat. Za každou jednu prodanou vstupenku bude k bodovému kontu přičten jeden bod.

Krok 7

Po nasbírání daného počtu bodů v levém sloupci bude možné získat uvedeného bonusu. Po potvrzení uplatnění odměny bude vybraný bonus připraven ve Vervashopu k vyzvednutí. 

V případě jakýchkoliv dotazů k přihlášení do systému, registraci permanentní vstupenky, uvolnění vstupenky do volného prodeje či bonusovému programu se neváhejte obrátit na ticketing@hcvl.cz.