Pro naplnění kapacity stadionu musíme rozlišovat dvě kategorie fanoušků.

  • 1. fanoušci, kteří jsou očkovaní (14 dní od poslední dávky) či v posledních 180 dnech prodělali nákazu Covid-19
  • 2. fanoušci, kteří jsou otestování PCR (7 dní) či antigenními testy (72 hodin)

Pro možnost vyprodání kapacity Zimního stadionu Ivana Hlinky musí být v ochozech alespoň 1500 fanoušků, kteří patří do kategorie 1, tedy kteří jsou očkovaní či prodělali nákazu. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli rozdělit vstupy pro tyto kategorie.

  • Vchod A - pro očkované a pro fanoušky, kteří prodělali nákazu Covid-19
  • Vchod B - pro otestované fanoušky
  • Vchod C - pro otestované fanoušky
  • Vchod D - pro očkované a pro fanoušky, kteří prodělali nákazu Covid-19

Prosíme o respektování tohoto rozdělení. 

Pokladny budou otevřeny v den utkání už od 14:30 (Pokud se chcete vyhnout frontám, tak si vstupenky zakupte on-line na webu ticketing.hcverva.cz). Vstupenky zakoupené online je nutné si doma vytisknout. Vchody zimního stadionu budou otevřeny od 16:00. Žádáme vás, abyste na stadion přišli dříve a vyhnuli se tak frontám. 

Vstup na utkání bude povolen s PCR testem (ne starším než 7 dní), nebo testem antigenním (ne starším než 72 hodin), případně těch, kteří v uplynulých 180 dnech prodělali onemocnění a podstoupili povinnou karanténu, jsou tak v „ochranné lhůtě“ díky protilátkám. Vstup bude dále umožněn návštěvníkům, kteří jsou proti Covid-19 očkovaní a od poslední dávky vakcíny uplynulo min.14 dní. Pro tento případ doporučujeme mít ve vašem mobilním telefonu staženou aplikaci Tečka pro snadné a rychlé prokázání vakcinace či platného testu. Očkovací certifikáty či potvrzení o testování bude kontrolovat bezpečnostní agentura u vstupu na ZS Ivana Hlinky.

Aplikace Tečka ke stažení

Všichni fanoušci musí mít po celou dobu pobytu na stadionu nasazený respirátor minimálně třídy FFP2, který bude zakrývat nos a ústa, prosíme o dodržování rozestupů a využívání dezinfekce rukou, abychom předešli šíření viru.