Zápasy - Dorost 11. 10. 2024, Jakub Štěrba

Dorost doma podlehl Mladé Boleslavi

Litvínovští dorostenci měli před sebou výzvu v podobě zápasu s Mladou Boleslaví, která se zatím drží v popředí tabulky. Bohužel o všem podstatném rozhodla nepovedená první třetina.

11. kolo, 11.10.2024, Litvínov, Zimní stadion Ivana Hlinky
logo HC VERVA Litvínov
logo BK Mladá Boleslav
HC VERVA Litvínov BK Mladá Boleslav
2 4
  • Třetiny

    0:3, 2:0, 0:1
  • Střely na branku

    32:30
  • Vyloučení

    7:5
  • Využití

    0:2
  • V oslabení

    1:0
  • Diváků

    110

  • Branky a nahrávky

    Branky a nahrávky HC VERVA Litvínov: 33. Klempíř (Trefný, Babka), 40. Klempíř (Trefný, Babka)

    Branky a nahrávky BK Mladá Boleslav: 10. Konvalinka (Hrouda, T. Dvořák), 13. Vasjak (Vrbata, F. Matějka), 13. Chabada (Piskač, Kříž), 48. Vasjak

  • Průběh zápasu

    0:3, 2:3, 2:4

  • Rozhodčí

    Žižka – Šimek, Koblížek

  • Sestava domácích

    Winkelhöfer (Udržal) – Babka, Žák, Postl, Müller, Bozseník (A), Šindelář – Vondráček, Klempíř, M. Kváš – Rambousek, Trefný (C), Butka – K. Kváš, Skála, Petružálek (A) – Záruba.

  • Sestava hostů

    Martínek (D. Beran) – Piskač, Komžík, Hora, Čermák (C), Konvalinka, Kříž – Bydžovský, Hrouda (A), Vrbata – T. Novotný, F. Matějka (A), Vasjak – Chabada, T. Dvořák, Pejša – Šimáček, Musil.


Reportáž

První třetina patřila jasně hostujícímu celku, ten se dostal do vedení v polovině desáté minuty, když přesilovou hru využil po přihrávce Hroudy Adam Konvalinka. Nedlouho poté hráli Středočeši další početní výhodu a i tentokrát si v ní vedli více než dobře, tentokrát dostal puk za zády litvínovského gólmana Svjatoslav Vasjak. A aby toho nebylo málo, po vhozeném buly ve středovém kruhu uběhlo pouhých třináct vteřin, když Max Chabada navýšil náskok Bruslařů již na rozdíl tří branek.

Porada v šatně jistě musela být bouřlivá, jelikož ve druhé části to byla zcela jiná Verva. Na branku Martínka se sypal jeden puk za druhou, až se ujal pokus Adama Klempíře krátce za polovinou utkání. A ani z domácí strany tohle nebylo vše v prostředním dějství, jelikož v poslední minutě si vzal znovu puk pod svá bedra Adam Klempíř, a ten moc dobře věděl, kam ho poslat. Po čtyřiceti minutách ztrácel Litívnov již pouze jednu branku.

Do poslední dvacetiminutovky nastupovali domácí s touhou vyrovnat, avšak Svjatoslav Vasjak svým druhým gól domácí plány mírně zkomplikoval. Litvínov to přesto nevzdával tlačil se do útoku, krátce po sobě měl dokonce možnost skórovat v početní výhodě, avšak před více než stovkou diváků už utkání bohužel nezdramatizoval. Mladá Boleslav zvítězila na stadionu Ivana Hlinky 4:2.

FOTO: Juniorský hokej.

Ohlasy

logo HC VERVA Litvínov

HC VERVA Litvínov

Radek Mrázek

První třetinu jsme sehráli velmi špatně, měli jsme tam mnoho faulů a ztracených kotouč. Hrou, kterou se chceme prezentoval, to jsme předvedli pouze ve druhé třetině.

Fanshop